Український Монреаль
-
Не кажіть не підходящі слова
-
А що за бізнес?
-
Омг, крч все тут зрозуміло. Сказав не підходяще слово - розстріл. Гудбай.
-
Є перекладач особистий і велике бажання)
-
Є, сьогодні була в аеропорту
-
Потрібна як мінімум хороша англійська і французька , є?
-
Якщо ваші повідомлення видаляють, вони а) рекламні, б) російською, в) образливі. За думки тут нікого не видаляють. Тут було вже стільки срачів на різні теми, що як би дійсно банили, то тут би вдвічі менше людей було. Тут свобода слова в рамках трьох основних правил
-
Ну і потім ви зараз кажете щось на шкалт- в мене є ідея, вона простотна мільйон долларів, але в мене нема ні часу ні грошей- а тому зробіть все за менн
-
Я кожного дня дякую Богу що я тут. Це країна можливостей треба лише кілька людей які хочуть вийти з системи. І все буде)
-
Бізнес=прибуток . Прибутку немає = немає бізнесу. Але бізнес хочуть всі 🤭🥲
-
Для початку можна зробити самостійно прототип чогось. Це не дорого сожна навіть безкоштовно. А потім якщо все ок- то вже і людей шукати
-
Ніхто не хоче витрачати свій час на ті речі які наврядчи принесуть прибуток
-
Ахахах ага розробник. Я просто багато його тестив. І він дав мені багато корисної інформації яку не дали мені люди не в жодному чаті, я маю інвалідність і шукав організації якісь штучний інтелект реально допоміг) і крім того він дав багато ідей. Але повторюсь чомусь мало амбіційних людей які хочуть щось пробувати їм краще ходити на звичайну роботу
-
А. Ок. Тобто коли мені стане скучно то треба піти в чат Альберти і розказати їм там як треба жити, що вчити, і взагалі вони не ту провінцію обрали?) Окей. C’est noté!🫡
-
Я вже стільки непідходящих слів сказала… Ще он не видалили, бачте?😂 Все норм тут. Якщо ви звісно не «з ноги» заходите)
-
Вона в Альберті ми у Квебеці. Наші острови ніколи не зустрінуться.
-
Просто це ви так бачите ситуацію. А я бачу ситуацію так що людина може бути самотня і їй скучно і вона так себе проявляє.ніхто з нас не ідеальний
-
А з штучним інтелектом ви АІ розробник?
-
Значить, змінюйте коло спілкування - вам вже писали про нетворкінг.
-
Зазвичай навпаки
29 Jan 2023, 07:13
112537/237587
8 minutes ago