Український Монреаль
-
Та скачати убер драйв. Пройти рнєстрацію. Відправити документи. Ви підпишете контракт що надаєте послуги. Але як це рахується не готов сказати.
-
Продаємо меблі у зв’язку з переїздом кого щось цікавить в пп
-
А де ж тут образи ? Якщо вельмишановна поливає лайном людей , які наче плюються , така гидотна їх мова французька , це можна ? Вона не ображає , не принижує народ . Як це так можливо .
-
Гадаю це дуже різні речі . Чи я не маю права на своє бачення . Захищаю квебекців від грубої нахабності . Конкретно від таких Настюх .
-
Ій теж робили вже зауваження
-
Аніме то серіали?
-
Ваше
-
У кого який улюблений серіал?
-
Заповнюю мед.страховку на дитину. Підкажіть будь ласка там де галочки чиє ім'я писати моє чи дитини. Дякую
-
Для вас Анастасія🥲
-
О весна прийшла, мангали потягнули
-
Украінською пліз
-
Oman osei tutu mbape mbape
-
Захищати можете але не треба про обличчя писати.
-
Всім привіт Підскажіть, будь ласка, може хтось може здати мангал на 1 день? Повернемо в ідеальному стані❤️
-
Ок)
-
Світлана, вже забули всі:) Про плюються то був жарт) коли мову вчиш і якісь звуки намагаєшся вимовлять то щелепа не звикла до того і слюні течуть) то норм, у мене з німецькою так було.
-
А вишліть.
-
Зараз дивлюсь Сага о Вінланді. Демон Слеєр. Улюблені- Веселка, семеро із шостоі камери. Ракуге- подвійне самогубство. Самурай чамплу
-
Обожнюю Людину Бензопилу і Клинок що знищує демонів! Можу в особисті повідомлення надіслати посилання на команду, яка озвучує аніме українською!!!)
29 Jan 2023, 07:13
112727/236483
27 minutes ago