Український Монреаль
-
Можливо комусь потрібний новий прінтер, купували місяць тому за 110 доларів. Ціна 50$
-
Привіт, друзі! Мене звуть Гліб і я запрошую вас на свій сольний стендап концерт в Монреалі! Півтори години жартів, які не залишать байдужими нікого😉 Отже, 28-го травня, о 20:00 чекатиму всіх бажаючих в The Wheel Club (адреса - 3373 Cavendish Blvd, Montreal, Quebec H4B 2L7) Вхід вільний (але якщо вам сподобається виступ, можете лишити мені чайові😅) Ненормативна лексика 18+
-
Дякую за розуміння
-
Тоді не буде)
-
Це вже спам
-
Буде щодня
-
Та вже було
-
«Свідома українка»
-
З Маріуполя, це Україна. Сумно , дуже сумно, які «українці». Можете проїхатися до моєї бабусі на кладовище і посміятися , як вона у Маріуполі у 2014 році у підвалі сиділа і розповісти, що тільки у донецької області була війна. А я напевно по своєму Східному бігала під обстріли у 2014 у вісні та ховали ми не українців. Якщо не знаєте , що війна 9 років , це ваш стид. Перейдіть до російської групи, там теж війни немає , там «асвабаждение».
-
А ще росіяни дихають і що? Мені не дихати тепер? Війна 9 років, Но для Ірпеня вашого 1 рік , як ви захищаєте і харьківчанку. Тільки Україна ще є завдяки моєму місту та сталевому маріупольському гарнізону. Не забувайте це. А то як іхати по програмі, то ви українка, а як знати історію України і що коїться вже стільки років ви із Ірпеня. Розмова закінчена, люблю свідомих людей , які цікавляться , що коїться далі свого носа.