Український Монреаль
-
Я раніше не стикався з ними, після року праці в Празі, я повністю з вами погоджуюсь, вони понабирали собі європейських паспортів і вже не перше покоління живуть в Європі тому і не вважають себе українцями, хотілось би їх з їхніми паспортами туди і відправити
-
Та там бронь. Вона не розуміє , що країна втрачає кращих синів , вона не розуміє болю Донбасу і що роблять там з людьми .
-
Розумію. Я русні це доводила. Що вони кінчені. Що Крим наш. Що не можна відбирати чужі теріторії. Війна, так, в Донецьку і Луганську. Я це не заперечувала. Інші частини країни жили спокійно. І влада наша не робила військовий стан по всій країні. Питання: якщо війна у ВСІЙ країні, чому?
-
Настя, а шо ви робите в цьому чаті взагалі? Поки що складається враження, що вас не просто так в інших чатах блокують Тут вже другий день поспіль якісь срачі з вашою участю
-
Та просто я на українську перейшла частково у 2019-2020 році і серед своїх знайомих я виглядала дикаркою (ну ти розумієш про що я, Харків і українська до 2022 це несумісні речі) а я українізувалась максимально перш за все не через політику а через українських співаків))) (у мене є докази сторіс українською і твіти якщо треба) ходила 22 лютого 2022 на мітинг біля обл адміністрації де зібрались всі україномовні. Ну типу більшість харків‘ян стало патріотами тільки в 2022 році. Я раніше. І тепер мені тут кажуть що я вата?