Український Монреаль
-
Дуже прикро що так вийшло . Я сама вчу , тому що у вересні треба їхати у Європу , та для фрацизасьон не маю 3 місяці 😂😂😂
-
У нас багато разів було що приходили листи про закриття файлу в міфі. Багато кому. Але якось одним дзвінком секретаря це вирішувалося …🤷♀️ І в нас не коштує навчання 2600 за мову. Вступ 40 доларів наче і навчання шось 180 доларів за курс… Я була не від міфі деякий час то взагалі ні копійки не платила бо школа сказала що їх попередили що українцям за Куает безкоштовно навіть якщо вони не від міфі.
-
Будь ласка, скажіть мені, що людина отримала візу CUAET, і вона приїхала до Канади та отримала дозвіл на роботу, зараз її віза закінчується, і вона хоче отримати нову візу за новим паспортом, будь ласка, скажіть, що вона може зробити? піти у vfs чи подати нову заяву на візу?
-
Планирую провести в ближайшее время бесплатные онлайн-занятия по программированию для детей😊 Кому интересно позаниматься, пишите) После записи отправлю ссылку на авторский курс по использованию ChatGPT. Ребёнок научится правильно писать запросы и познакомится с работой самых полезных для школьника приложений на основе нейросетей🙂
-
Mont Royal
-
В аптеці pharmaprix
-
Доброго дня. Напішить будт ласка хтось приїздив у найближчий час до Монреалью, там можливо разраховувати на готель на невеличкий термін на перші дні?