Український Монреаль
-
Я бачила на тому ж сайті що ми в перше подавалися що продовжили программу до 31 березня 2024 року, тобто я розумію можно подавати на продовження, думаю зверніться до волонтерів , або до міграційного адвокату . Я була на неділі та отримала дуже корисну інформацію що до моєї справи .
-
Гороскоп циганки на 13.05: ♈ Овен - вигадувати відмазки у вас виходить краще за все, хоча ті, хто їх слухає, вже нічому не дивуються ♉ Телець - ви як телефонна компанія: з'єднуєте людей, але самі тримаєтеся на відстані ♊ Близнюки - ви можете бути двома людьми одночасно, але хотілося би трьома ♋ Рак - ваша нервова система забула вже, що таке не напружуватись ♌ Лев - ви шукаєте вільні стосунки, але вільні тільки з вашого боку ♍ Діва - якщо ви ще не знайшли кохання, то вже й не шукайте. зараз це не актуально ♎ Терези - ви не любите щось/когось кидати, тому що потім доведеться наново починати ♏ Скорпіон - ви дуже приємна людина тільки коли треба справити перше враження ♐ Стрілець - краще все знати про себе, ніж все про всіх ♑ Козеріжка - навіщо залишати зону комфорту, якщо її можна просто розширювати? ♒ Водолій - ви так любите баланс, що завжди балансуєте на межі нервового зриву ♓ Риби - ви завжди обираєте найважчий шлях, тому що там можна зустріти менше знайомих п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 13 травня. ✨ Можеш хоча б день бути щасливим? ♉️ Телець 13 травня. ✨ РУТИНА ТЕБЕ ВБ'Є. ЗНАЙДИ ЩОСЬ НОВЕ. ТЕРМІНОВО. ♊️ Близнюки 13 травня. ✨ Дайте мені грошей і любові. Можна просто грошей. ♋️ Рак 13 травня. ✨ Знову улюбленою фігнею займаєшся? ♌️ Лев 13 травня. ✨ Головне знайти потрібну серію «друзів» і все стає краще. ♍️ Діва 13 травня. ✨ Навіщо друзі, коли можна поговорити з самим собою? ♎️ Терези 13 травня. ✨ Нормально роби — нормально буде. ♏️ Скорпіон 13 травня. ✨ Головне у стосунках — дочекатися, коли вони закінчаться. ♐️ Стрілець 13 травня. ✨ «Дякую» до кишені не покладеш. ♑️ Козеріг 13 травня. ✨ Працювати дистанційно вдома — це працювати нон-стоп. ♒️ Водолій 13 травня. ✨ Щоб перемогти нудьгу, потрібно думати як нудьга. ♓️ Риби 13 травня. ✨ Ти хочеш тільки одного — щоб тобі чухали спинку. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦