Український Монреаль
-
Можуть накинути за первинний огляд і рентген
-
Нда І ніяк від чистки не відмовитися?
-
Я взагалі хз як тут до стоматолога попасти Відчуваю що вже потрібна пломба Не хочу запускати Люблю на стадії маленької чорної крапочки лікувати Запис зазвичай на відразу чи декілька місяців вперед?
-
Може бути дешевше а може ні. Залежить від матеріалу і зубу
-
Налаштуйте в моб. додатку вашого банку автопоповнення, тоді гроші будуть зараховані автоматом, без усіляких секретних питань А роботодавцю надайте Ваш імейл, для оплати
-
Доброго вечора! Мені маленьку пломбу робили за 180. Плюс перший прийом - чек ап + рентген ще близько 200(( чистку можливо було відмовитися, її роблять окремо по запису. Мене записували на прийом зазвичай за два тижні. Але все залежить від клініки.
-
Блін Не люблю рентген лишній раз Особливо коли взагалі не має проблем з зубами За 28 років тільки 2 маленькі пломби) А вони хитрі звісно))
-
О боже)
-
Та ще й які! Вони на чек апі роблять окремі знімки усіх зубів та пережити це важко, а панорамний їх не влаштовує. Та від цього первинного прийому відмовитися не можна було. Можливо десь по-іншому. Я на це сподіваюся😅
-
Це в грошах десь 60 баксів. Постав авіон аппку і подиви що можна взяти за них
-
Так. В додатку в кредитці відкриваєте будь який повністю проведений платіж(постед).!і там є кнопка оплатити авіон прйнтами
-
Всім привіт , підкажіть будь ласка хороший фудбанк ? Тільки не кидайте весь список фудбанків у Монреалі , мабудь хто був вже и знає.
-
♈️ Овен 15 травня. ✨ Будь ласка, не скажи сьогодні зайвого. ♉️ Телець 15 травня. ✨ Тебе люблять, просто по-своєму. ♊️ Близнюки 15 травня. ✨ ЛЮБОВ? ГОТУЙСЯ КРАЩЕ ДО ЕКЗАМЕНІВ. ♋️ Рак 15 травня. ✨ Досить витрачати час на фігню. Витрачай на іншу фігню. ♌️ Лев 15 травня. ✨ Спи побільше, думай поменше. ♍️ Діва 15 травня. ✨ Ти — це твої запити в гуглі. ♎️ Терези 15 травня. ✨ Важко жити, коли настрій залежить від усього. ♏️ Скорпіон 15 травня. ✨ Ти готовий на все, але тільки заради себе. ♐️ Стрілець 15 травня. ✨ Можна все, але щоб ніхто не знав. ♑️ Козеріг 15 травня. ✨ Іноді варто просто перестати хотіти і почати робити. ♒️ Водолій 15 травня. ✨ Хочеться з кимось почати стосунки, щоб вже не питали що там на особистому фронті. ♓️ Риби 15 травня. ✨ З кожним днем ти стаєш тільки краще, але це суб'єктивна думка. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦