Український Монреаль
-
Привiт , хто в курсi , як зараз Монреаль приймае Украiнцiв? Чи надають готель, якщо приiзджаеш з другоi провiнцii?
-
Щось мало їх
-
t.me/Montrealukrainianschannel/186
-
t.me/Montrealukrainianschannel/275
-
t.me/Montrealukrainianschannel/288
-
Доброго дня Порадьте будь ласка імміграційного консультанта, дуже потрібно
-
Добрий ранок.Скажіть будь ласка у цьому фудбанку реєструють якщо я з другого району?
-
Дякую вам дуже 🙏🏻
-
Друзі! 🙌 🙋🏻♂️🙋🏻♀️CSAI запрошує українців у hiking (пішохідний туризм) в заповідник Gauld у супроводі гідів Альпійського клубу Канади. 🍀Природний заповідник Gauld, який належить l'Université McGill з 1958, знаходиться у Mont-Saint-Hilaire та охороняє понад 1000 гектарів природних середовищ. 👉Подолаємо відстань від 3км до 8км Група з 15 осіб ❗Трансфер не предоставляється. Коли? 28 травня, з 8.30-18.00 Де? 422, chemin des Moulins Mont-Saint-Hilaire (Quebec) J3G 4S6 👩🏻💻Реєстрація: www.eventbrite.ca/e/billets-programme-deducation-en-plein-aire-pour-les-ukrainiens-616483116597 ✉Після реєстрації учасники отримають лист з додатковою інформацією і підтвердженням участі. Є питання? Звертайтеся [email protected] 🍀
-
Здорово! А як туди дістатись пересічному українцю без авто?:)
-
Туди ходить потяг, я там жила декілька місяців тому знаю як дістатися:) З Gare Centrale купуєте квиток і все. В мене був проїздний
-
О, а можно точніше? а то я туди давно хочу на вихідних, але гугл каже 3 пересадки мінімум 😞
-
Ну тепер все добре. Заспокоїли. Дякую.
-
Дякую.
-
Всім привіт, знаю було вже багато запитів, але схожого не знайшла. Батьки подавалися на візу, як група, основним заявником була мама, вона молодша за віком, їй потрібно було робити біометрію і вона зробила. Для тата, йому 62, запит на біометрію не приходив. На маму прийшов запит на паспорт в пятницю, на татуся не прийшов. Яка практика? Чекати на його запит? Чи відправляти обидва за маминим запитом? Дякую.
-
Доброго дня, маю летіти в Монреаль з пересадкою в Торонто підскажіть будь-ласка в якому з аеропортів видадуть ворк перміт ? І скільки часу це займає ?