Український Монреаль
-
Дякую
-
таке буває. Але нащо вас перевіряти я не бачу сенсу.
-
kijiji, facebook market, ділери вашої марки
-
Доброго дня шукаю для купівлі авто Можливо хтось може порекомендувати де шукати?
-
Вони кажуть що потім нам це компенсують, якщо ми підписуєм договір. А якщо ні то що гроші ми не побачимо? Не розумію)))
-
Інколи бува.
-
У мене таке було. Я платила 100 доларів, перевірку пройшла, то вони вирахували з орендної плати цю суму. Якщо перевірка невдала, то в моєму комплексі гроші повертають. Уточніть цей момент у вашого лендлорда
-
Так, в нас так само було, компенсували з оплати першого місяця.
-
Залежить від того яке саме авто шукаєте... Marketplace на FB або Kijiji вийдуть найдешевше мабуть, але без гарантії, та я б радила перевіряти таку автівку із механіком ДО купівлі. Загальний огляд коштуватиме 50-90$, але зекономе купу нервів потім. Якщо хочете із гарантією - HGregoire, Spinelli та їх аналоги, в них і сайти є, де можна подивитись варіанти та забронювати бескоштовний візит - тест драйв. Також на сайті інфа про кількість господарів та історія аварій при наявності. А ще диллери будь-якої марки мають потримані автомобілі інших марок. Так можна купити стару Kia/Hunday в салоні Mazda, наприклад.
-
Check out ""Mavka: The Forest Song."/ "Мавка: Лісова пісня"." on Eventbrite! Date: Sun, Jun 11 • 11:45 GMT-04:00 Location: 1379-A Rue Sherbrooke Ouest, Montréal, QC H3G 1K3 www.eventbrite.ca/e/mavka-the-forest-song-tickets-637429086557?aff=eand
-
Квитки на Мавку в продажі
-
Доброго дня, , підкажіть будь-ласка хто стикався - при продовженні візи для неповнолітньої дитини з візітор віза (куаєт) можна лише подавати заявку онлайн через кабінет чи є швидший спосіб?
-
Є хтось хто отримує соціальну допомогу від Квебеку? Відгукніться !
-
Усім привіт. Хто йде на фестиваль Metro Metro з Монреалю у цю пʼятницю напишіть в лс.
-
@demasonya узгоджуйте рекламу з @voyageur_errant
-
Якщо це 800 то я ще отримаю )))
-
Тут багато хто отримує. Питання напишіть)
-
Ваааай ми дожили до того
-
Приймаю щіри конгратюлейшенс та запрошую кататися, тепер ніяких кав з сирками, лише велопрогулянки та подорожі
-
А я поки не в Монреалі)
29 Jan 2023, 07:13
113691/236626
about an hour ago