Український Монреаль
-
Краще запитайте у вашої школи, бо можуть бути різні кейси. Взагалі, на початку кожної сесії нам пояснювали ці правила
-
Щоб тримати стипендію. Бо написано, що це Міфі толерує 12 годин пропуску (для нас це 4 дні)
-
У бібліотеці, але там тільки на 10тис. слів
-
Підкажіть,будь -ласка, що робити, якщо посилка до України зависла в Монреалі?
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, адресу для відправлення паспорту на вклейку візи в Оттаві
-
Яка ногою шкрябає
-
І від курки
-
В мене було багато пропусків і нічо Все від школи залежить
-
У нас умовно 6 днів Але не придираються якщо бачать що ти в темі Особливо не чіпають ще працевлаштованих
-
Нас зараз взагалі не відмічають Лише роблять маленькі єкзамени і лише потім виговарюють
-
Добрий день, порадьте, будь ласка, хорошого україномовного лікаря. Терміново потрібна консультація терапевта.
-
Vous cherchez un dictionnaire ukrainien-français? Шукаєте українсько-французький словник? La librairie Michel Fortin (5122, avenue du Parc) en a commandé 103. Книгарня Michel Fortin (5122, avenue du Parc) замовила 103 таких словники. Déjà environ 80 réservés, il en reste une vingtaine. Близько 80 вже зарезервовано, залишилося близько 20. Le coût est d'environ 20$.Вартість близько 20$.
-
Доброго вечора, підскажить будь ласка гарного хірурга
-
Доброго вечора. Ви шукаєте роботу, чи пропонуєте?
-
За курс 5 днів.
-
Доброго вечора панове. Чи є тут сантехніки професійні? Або я тут кажуть HVAC system professional? Відгукніться будь ласка 👨🔧
-
Десь 2-3 місяці пройшло .. але зараз затримки .. я ще в жовтні подавалась то після нг отримала
-
Як ви в жовтні на такси могли податися?
-
Хто міняв укр. права на канадські можете підказати яка процедура, коли тести проходиш скільки можна робити помилок, на що стоїть обернути увагу щоб підготовитись до екзамену ?
-
Три групи питань. 12, 8,8. В першій 3 помилки допускають , у других двох по дві.
29 Jan 2023, 07:13
113735/240246
about an hour ago