Український Монреаль
-
Vous cherchez un dictionnaire ukrainien-français? Шукаєте українсько-французький словник? La librairie Michel Fortin (5122, avenue du Parc) en a commandé 103. Книгарня Michel Fortin (5122, avenue du Parc) замовила 103 таких словники. Déjà environ 80 réservés, il en reste une vingtaine. Близько 80 вже зарезервовано, залишилося близько 20. Le coût est d'environ 20$.Вартість близько 20$.
-
Доброго вечора, підскажить будь ласка гарного хірурга
-
Десь 2-3 місяці пройшло .. але зараз затримки .. я ще в жовтні подавалась то після нг отримала
-
Ми приїхали 17 і тиша . Скільки взагалі потрібно чекати на пластик?
-
В Côte-Des-Neiges
-
Всім привіт ,хтось може порадити якись Food bank ?
-
Доброго дня! Загальне правило - це подача онлайн. Є варіант швидше - на кордоні. Хотілося б уточнити, йдеться про visitor record, а не про візу? Тоді можна його замінити на sudsy permit, в залежності від віку звичайно. А взагалі, напишіть мені в приватні, я зможу подробніше підказати.
-
Всім привіт термінове питання) Де можна купити морожені вареники сьогодні?
-
Можна летіти, особливо якщо ненадовго і маючи всі документи на повернення. Треба уважно подивитись умови програми, які приблизні строки, який наступний етап. Не забувайте, що ви зобов’язані інформувати IRCC про будь-яку зміну контактної інформації. А взагалі, якщо у вас вже є адвокат, вона мала б вам дати вичерпну відповідь;) в принципі вона вам вірно сказала, але без деталей, а цих деталей ціла купа;)