Український Монреаль
-
Канада вирішує свої демографічні питання
-
А якщо облина з 10 лбтого?
-
Якщо чилів в Європі вже 5-10 років - залишайся в Європі
-
Правильно це U4U Якщо на момент 11 лютого 2022 ти був в Україні - велком
-
Неправильно давати шанс всім
-
Я про тих які забули про україну і навіть в гості не їздили, ну ненавиділи україну (далеко ходити не треба можна взяти в приклад кримчан) а потім вийшла CUAET і вони такі ААААА В МЕНЕ Ж УКРАІНСЬКИЙ ПАСПОРТ ДЕСЬ ЗАВАЛЯВСЯ?
-
Треба потхорошому дивитися чи є віза в іншій краіні якась окрім туристичноі
-
Ок:)
-
Я ж кажу що бачила пости) Наприклад: сімейна пара де в соцмережах все у російських прапорах. CUAET. Просто можливість зявилась і є український паспорт прозапас.
-
Я написав єдине правильне рішення у цій ситуаціі
-
А Ви багато знаєте?
-
Їм вирішувати) це ж не просто так
-
Вони теж перегиьають.
-
Бачила пости)
-
Чи ви мабуть не знаєте скільки проросійських кримчан по CUAET понаїхало в Канаду? Все норм?
-
Шукаю роботу, можливо хтось знає де зараз потрібні працівники, розглядаю різні варіанти від прибирання в готелях до посудомийки, буду вдячна за будь яку інформацію
-
Ну так, через те що офіційно війни не було.
-
Я ж і кажу, хто постраждав. З фото квартири та іншим. Пахали тут в різних місцях Канади на свинофермах та інших, щоб залишитися. А деякі не змогли, повернулися в Україну в інші регіони. Основна причина була - у вас в країні війни немає і є безпечні території. До побачення. Тому у вас якийсь окремий кейс. Як і зараз. Є окремі кейси на біженство. Але не масово.
-
Ну якщо докажеш що постраждав)
-
Якщо дали комусь одному то не значить що дали всім. Не давали біженство просто так людям з Донецьку, Луганську. Це можливо якісь окремі кейси. А так щоб масово, ні. Ось це стовідсоткова правда.
29 Jan 2023, 07:13
113973/237862
5 minutes ago