Український Монреаль
-
Ідеальний варіант Мова на доброму рівні + Освіта та спеціальність. Та ще вміння себе презентувати.
-
Умовно без спецiальностi з мовою плюс мiнус потолок 25/годину. Зi слабою мовою але спецiальнiстйю буде вища
-
время в киеве
-
Можна звісно, але деякі питання нажаль можна вирішити тільки по телефону 🤷♀
-
Мова важлива, хочеш не хочеш треба розуміти. В мене колега взагалі дизайнер архітектор з Бразилії ) Теж дуже далека від фінансів.
-
У канадi скiли важливiщi за мову, та напевно не тiльки в канадi
-
І ще поділюсь своїм досвідом працевлаштування тут. Я непогано володію французькою(вчила на слух декілька років) та дуже добре англійською(дякую моїй рідній школі в Харкові). Проходила багато співбесід від McGill до готелів на різні позиції. Декілька разів чула - резюме добре, але у вас немає канадського досвіду ) І так склалася моя доля, що моє резюме опинилось в Desjardins. Причому я тоді ще не знала про існування Української каси, а тим паче що за банк такий з дивною назвою. Я чесно навіть забула, що в мене була невеличка бесіда он лайн з моїм теперішнім директором, бо де я і де фінанси, в житті не було такого досвіду, та ось раптом отримала дзвінок з відділу кадрів щодо ще однієї співбесіди. Ну раз звуть треба йти ) Приходила ще раза 2 щоб на мене подивились різні директори і от я вже закінчую формасьон (навчання), абсолютно не шкодую, що мій канадський досвід почався саме в Desjardins. Так шо вірте в себе і в долю. Все, що з нами трапляється - то якось там на небесах вже написано в планах. Вірте, що дива існують та не переставайте мріяти! 💙💛
-
У якогось диктатора жiнка спортсменка чемпiонка з дiтьми молодшими за всiх попепеднiх, не нагадуйе вам плешивого з кабайевой?
-
То є нюанси канадськоі системи)
-
У Вані лишень 7 вечора)
-
Надобраніч