Український Монреаль
-
Шукаю роботу, можливо хтось знає де зараз потрібні працівники, розглядаю різні варіанти від прибирання в готелях до посудомийки, буду вдячна за будь яку інформацію
-
Ну так, через те що офіційно війни не було.
-
Я ж і кажу, хто постраждав. З фото квартири та іншим. Пахали тут в різних місцях Канади на свинофермах та інших, щоб залишитися. А деякі не змогли, повернулися в Україну в інші регіони. Основна причина була - у вас в країні війни немає і є безпечні території. До побачення. Тому у вас якийсь окремий кейс. Як і зараз. Є окремі кейси на біженство. Але не масово.
-
Ну якщо докажеш що постраждав)
-
Якщо дали комусь одному то не значить що дали всім. Не давали біженство просто так людям з Донецьку, Луганську. Це можливо якісь окремі кейси. А так щоб масово, ні. Ось це стовідсоткова правда.
-
Нехай дрочаться в жахливій Канаді зі своїми цінностями. Канада їхніх дітей забере на перевиховання (не фізично)
-
Війна якраз таки була.
-
Це з квітня перепост
-
Дуже Вам дякую!!!!завтра буду дзвонити
-
💪РОБОТА в центрі Монреалю. 🥩Ресторан Bâton Rouge шукає на найпростіші (але не найлегші) роботи - dishwasher та production line. 💰$16-$17 📧claudine.hachem@mtygroup.com 📞(514) 473-8639 Мова не обов'язкова. На роботі, можливо, зустріните інших українців.
-
Віддалено
-
А що Ви хотіли цим сказати?!
-
Ні, я не це хотіла сказати, пробачте☺️
-
Дослівно, Ви пишете «можна взяти кримчан», тобто на Вашу думку всі кримчани ненавидять Україну?
-
Мабуть Ріббентроп Сталіну ..
-
Хоча поради примітивні
-
А як вони на роботу ходють? Чи працюють віддалено?
-
Я не про всіх кажу. Так, я була в Криму.
-
youtu.be/QjUR1b1mSpg
-
Усі люди різні і роблять різні вчинки, і ті хто були в Україні на момент повномасштабного вторгнення, і ті хто були закордоном і ті хто з півострова. Ви в Криму хоча б раз були? Знаєте хоча б когось особисто? На якій підставі ви про усіх кажете такі речі?
29 Jan 2023, 07:13
113988/236483
23 minutes ago