Український Монреаль
-
Спробуйте ще Костко та Волмарт (там завжди потрібні на нічні, але зп наче 18, не памʼятаю точно) Це ті що вимагається французську
-
Прикольно. Значить в мене проблема що я не відчуваю енергію, чи в мене енергія фігова і усі іньши її відчувають
-
Я вірю в таку штуку як доля) людина по судьбі, тому не парюся) все буде на все свій час))
-
Розумію, те ж саме - після курсів варена сама
-
Та чого ж ви за таке лайно хапаєтесь? 😯 пробуйте інше! Я більш ніж впевнена що у вас усе вийде! Ставте собі хоч 18 на годину! 😳 Некваліфікована то звісно добре але мене індід вже закидав своїми вакансіями 🥵
-
Треба собі записати😅
-
Нуууу ти маєш знайти зв'язок з вищими силами) вони чують і відповідають) є багато способів для цього)) і тоді відчуєш трансформацію в собі і все про що не попросиш будиш мати))
-
Ти занадто акцентуєш увагу на собі. І це лякає
-
Я зараз чекаю від моєї контори зеленого світла на працевлаштування для українців. Кадровик вже від мене ховається 😂 На днях побачив мене, розвернувся і пішов в іншу сторону 😂😂
-
Головна проблема це час. Парт тайм знайти важко. В Костко починається робота з 4 ранку. Я тупо нічим туди не доїду.( Іншим треба на повний день, з 7 до 15. Я вчусь в цей час. До інших добиратися півтори години суспільним транспортом. 3 години в дорозі щоб попрацювати 4? Таке собі… А ще четвертим треба білінгви) Типу нам треба французька, вашої нам більш ніж достатньо, але ще нам треба англійська…😅 Коротше. Це така собі тема.(
-
З бухлом подв'язав. Медитатор сьогодні свій отримав. А ось духовні штуки це щось незрозуміле для мене
-
Дзвоніть напряму до фірми) Я так пройшла штук 5 співбесід 😂 секретарі просто не очікують що їм можуть зателефонувати стосовно роботи
-
Ляльку треба у щось одягти та чимось накормити) тому найближчі 3-5 років - несіть голку та нитки! Ніяких ляльок! 😂
-
Доречі цікаво як це виглядає
-
Та 3 кататися щоб 8 працювати це погано але краще ніж 3 кататися щоб працювати 4))
-
Серйозно?) Ну бачиш в тебе запроси високі. Ахаха. А ти дасиш йому ляльку наприклад? Або підтримку і віру в нього)) шоб шось отримати а тимбільше вже такого чувака треба мати шо дати)
-
Типу резерв.. я коли народ відправляла в Польщу таке популярно було. Усю осінь готуємо кадри і зимою поїхали)) типа вахтою
-
Я не по чоловікам, але уявляю як виглядає
-
Ти теж шукаєш, так?😢😀
-
Хоча б з грошима
29 Jan 2023, 07:13
114041/238259
about 4 hours ago