Український Монреаль
-
Ти занадто акцентуєш увагу на собі. І це лякає
-
Я зараз чекаю від моєї контори зеленого світла на працевлаштування для українців. Кадровик вже від мене ховається 😂 На днях побачив мене, розвернувся і пішов в іншу сторону 😂😂
-
Головна проблема це час. Парт тайм знайти важко. В Костко починається робота з 4 ранку. Я тупо нічим туди не доїду.( Іншим треба на повний день, з 7 до 15. Я вчусь в цей час. До інших добиратися півтори години суспільним транспортом. 3 години в дорозі щоб попрацювати 4? Таке собі… А ще четвертим треба білінгви) Типу нам треба французька, вашої нам більш ніж достатньо, але ще нам треба англійська…😅 Коротше. Це така собі тема.(
-
З бухлом подв'язав. Медитатор сьогодні свій отримав. А ось духовні штуки це щось незрозуміле для мене
-
Дзвоніть напряму до фірми) Я так пройшла штук 5 співбесід 😂 секретарі просто не очікують що їм можуть зателефонувати стосовно роботи
-
Ляльку треба у щось одягти та чимось накормити) тому найближчі 3-5 років - несіть голку та нитки! Ніяких ляльок! 😂
-
Доречі цікаво як це виглядає
-
Та 3 кататися щоб 8 працювати це погано але краще ніж 3 кататися щоб працювати 4))
-
Серйозно?) Ну бачиш в тебе запроси високі. Ахаха. А ти дасиш йому ляльку наприклад? Або підтримку і віру в нього)) шоб шось отримати а тимбільше вже такого чувака треба мати шо дати)
-
Типу резерв.. я коли народ відправляла в Польщу таке популярно було. Усю осінь готуємо кадри і зимою поїхали)) типа вахтою
-
Я не по чоловікам, але уявляю як виглядає
-
Ти теж шукаєш, так?😢😀
-
Хоча б з грошима
-
Де моє морозиво! Я тут кожного вечора кукую! 😂😂😂
-
Тебе це лякає?😁
-
А ще для мене дивно - пройти всі етапи. Тобто пройти одне інтервʼю, надати референси, потім вони по ним дзвонять (!), потім друге і…все. Це вони виявляється собі так базу готують на потім) Типу ось прям зараз в них немає вакансій але ось як зʼявляться то типу ти в списку.😅 Ця система мені дуже дивна)
-
Ахахаз сигнал відправлений чекай😂😂😂
-
Вечірні зміни наше усьо :( Катаюсь 3 години аби працювати 8. Боже, пошли мені мужика з машиною та грошима. Амінь
-
😂😂😂😂😂😂😂
-
Є довідка що схильна до агрессіі) тому купую сама собі морозиво))
29 Jan 2023, 07:13
114048/238306
30 minutes ago