Український Монреаль
-
зроби відео, і покажи, що робиш. якщо монік включається, але нема сигналу, то це не проблема моніка 99%
-
шо, кнопка визову меню не працює?
-
Гороскоп циганки на 18.05: ♈ Овен - ви не любите маніпулювати людьми, але це у вас виходить найкраще за все ♉ Телець - ви не ображаєтесь на людей, ви просто викреслюєте їх із свого життя і далі собі спокійно живете ♊ Близнюки - ви не шукаєте легких шляхів, тому що там можна зустріти колишніх ♋ Рак - ви не говорите про свої почуття, тому що не можна говорити про те, чого немає ♌ Лев - ви завжди говорите правду, але не завжди ту, яку хочуть почути ♍ Діва - не треба намагатися вас змінити, це не вийшло навіть у психотерапевта ♎ Терези - якщо хтось не помітив, то у ваші обов'язки не входить вчасно відповідати на повідомлення ♏ Скорпіон - до кожного нового дня у вашому житті має бути помітка hard level ♐ Стрілець - настрій: я з вами в дощі й снігопади у черзі за щастям стою і лаю по-київськи владу й горілку по-київськи п'ю ♑ Козеріжка - ви завжди працюєте методом виключення, тому щоб зрозуміти, що вам подобається, треба спочатку зрозуміти, що вам не подобається ♒ Водолій - коли розставлятимете пріоритети, не забудьте поставити себе на перше місце ♓ Риби - ви як кіт: коли йдете, любите зачиняти за собою двері, щоб потім їх відчиняти п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 18 травня. ✨ Не хочеться відчувати себе самотньо, але при цьому нікому не хочеться писати і відповідати. ♉️ Телець 18 травня. ✨ Не критикуйте мене, інакше жопа. ♊️ Близнюки 18 травня. ✨ «А я ж казав(ла)», як стиль життя. ♋️ Рак 18 травня. ✨ Ти ні з ким не сперечаєшся, тому що у тебе немає вільного часу. ♌️ Лев 18 травня. ✨ Життя ділиться на хочу їсти і нудно, нудно і хочу їсти. ♍️ Діва 18 травня. ✨ Знову треба робити вигляд, що ти радий бачити знайомих. ♎️ Терези 18 травня. ✨ Не хочеться переходити на особистості, але люди — жах. ♏️ Скорпіон 18 травня. ✨ Все буде добре, тому що все інше було минулого тижня. ♐️ Стрілець 18 травня. ✨ Твоє життя — це секс, наркотики і рок-н-рол, тільки без сексу, наркотиків і рок-н-ролу. ♑️ Козеріг 18 травня. ✨ Люди повинні ставитися терпиміше до твого характеру, тому що ми ж терпиш їх тупість. ♒️ Водолій 18 травня. ✨ Ти краще за всіх, тому що ти так вирішив і останнє слово за тобою. ♓️ Риби 18 травня. ✨ Хочеться опинитися в центрі подій, але блін.. тільки звідти вирвався. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Дівчата та хлопці, доброго ранку… шукаю фотографа на коротку фотосесію для доньки 10 років… вирішили зробити альбом випускний в молодшій школі в Україні… треба на суботу… може хтось порадить? Щиро дякую!
-
Який гарний соняшний день сьогодні! 🌞
-
З днем Вишиванки українці!! Пишаємось тим, що ми українці! Разом- ми сила!!! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!💙💛