Український Монреаль
-
Я спілкувався с великою кількістю людей,всі казали що для початку норм,в кс 300-400 фпс без проблем
-
hdmi провід використовуйте
-
Дякую
-
Якщо ви про медичну картку (яка виглядає як кредитка) та бумажку до неї, що приходить окремим листом, то мені все прийшло за 2.5 тижні після заповнення заявки на сайті х
-
Доброго дня! Підтвердження наявності медичного страхування це наявність документу на руках, який це підтверджує? Скільки хто чекав? Ми три місяці чекаємо на папери. Чи воно в системі якось само з’являється без паперів?
-
t.me/Montrealukrainianschannel/287
-
Підкажіть пліз де буде сьогодні парад вишиванок
-
Із чого складаються знаки? Овен: 10% цікавості, 90% вульгарних жартів Телець: 92% завзятості, 8% розуміння оточуючих Близнюки: 95% бажання перенести всі справи на завтра, 5% працьовитості Рак: 70% сентиментальності, 29% емоцій, 1% серйозності Лев: 79% любові до книг, 21% нетерплячості Діва: 100% вічного недосипання Терези: 50% сарказму, 50% оптимізму Скорпіон: 99% таємничості, 1% невдоволення всім, що відбувається Стрілець: 60% чорного гумору, 40% наївності Козеріг: 92% знань, 8% винахідливості Водолій: 80% прямолінійності, 20% прагнення зробити все по-своєму Риби: 61% любові до кави (чи чогось міцнішого), 39% загадковості
-
1. Мова чату українська 2. Реклама заборонена 3. Запиши войс, носій англійської, послухаємо хоч
-
Та і по іншим знакам теж співпадає )) точно описані мої родичі
-
Класний, дуже класний гороскопчик!
-
Про левів - факт 😍😎
-
якщо вже і робите рекламу себе як викладача, покажіть свої навички, чи хоч оцінки від інших студентів
-
За #3 окремий 💋
-
Що робити якщо ти по гороскопу Тілець а по життю Діва?😂
-
Відчуваю себе близнюками 😅
-
Близнюки працьовиті. На Трампа подивіться. Скількох баб встиг обробити!
-
добрий день у мене є українські права тільки фотографії я втратив їх на війні хтось може підказати мені будь ласка де я можу поміняти водійські права без іспиту?
-
Теорія і практика. Тест. Записатися на сайті. Вам дзвонять потім назначають дату
-
яка процедура зміни?
29 Jan 2023, 07:13
114582/236514
22 minutes ago