Український Монреаль
-
Щоб дитина спокійно ставилась до природніх процесів? Щоб знала, що дорослі не мають права торкатись її без її дозволу? Щоб довіряла батькам та могла спокійно про це говорити?
-
Ок. Подивлюсь.. дякую
-
Ось же вся програма з прикладами що і як розказують....
-
Ну щоб в 14 не довелось відчути треба просто за дитиною слідкувати 😅
-
Та можна хоч з народження. Але на що? 🤷♀️
-
http://www.education.gouv.qc.ca/en/teachers/dossiers/sexuality-education/
-
Ну вони будуть ці питання задавати в будь якому випадку. І в 6 ці питання вже актуальні для вивчення. Тому і програма з 6 років.
-
Коли природній інтерес зʼявляється, то вже запізно щось починати розповідати. Треба час, щоб уся інформація у голові осіла
-
Якщо що, є дуже багато країн з більш "традиційними відносинами" є навіть такі де жінкам навіть навчатися не можна. Подумайте про них. Але це точно не Канада
-
Однозначноі відповіді нема. Кому как.
-
Моєму сину 12 років. Ми якось про секс ні разу і не розмовляли. Він все із занять взнав. Я зараз вагітна, то він питається, як боляче мені буде народжувати дитину і як він може допомогти, як ЧОЛОВІК Ще у класі доньки моєї знайомої (5 прімер) проводили заняття з критичних днів. Хлопців доречі не виганяли до коридору. Вони теж все прослухали і їм були як вказівки, що робити якщо побачив таку неприємність у своєї однокласниці. Наприклад підійти і тихенько їй підказати, дати свою кофту щоб прикрилась і допомогти їй дійти до туалету.
-
Комусь потрібно викинути радянщину з голови)
-
А що краще?
-
Можливо. Особливо як що ім про це розповідати, книжки показувати..
-
Так от-деякі діти з трьох років (а то й раніше) починають таким цікавитись
-
Да. А у вас?
-
В вас є дитина?
-
Так, це все важливі речі. Я скоріще за те що розмовляти про це, коли у дитини виникне природний інтерес.. І це точно не 3 роки.
-
ось тому щоб не було більше не порозумінь в США і Канаді почали це все вводити
-
saaq.gouv.qc.ca/en/make-appointment/exchange-drivers-licence ось тут залишав щаявку, потім подзвонив робітник, записав
29 Jan 2023, 07:13
114785/240070
4 minutes ago