Український Монреаль
-
А в цей час в Україні, між важливими уроками математики і фізики: 24tv.ua/diyakon-andriy-burdik-rokami-rozbeshhuvav-donku-shho-vidomo-pro_n2315323
-
Я теж - ми шили з лоскутків вбрання для ляльок і ходили на бал 😂 А в 15 мені брат підсунув книжку "Брак під мікроскопом" - з цього і почалося моє навчання 😂
-
Особливо якщо звичайна школа в Монреалі
-
Ага, а мені друг у якого сестра в школі казав що в 12 років їм розказували що можна спати з ким завгодно, не казати батькам, і до кого звернутися аби тихенько зробити аборт в разі чого. Так що таке тут теж є
-
Нас 4 особи, винаймаємо 4,5 Це дві окремі кімнати для дітей, а ми з чоловіком у салоні. Як кажуть місцеві, що за законом треба, щоб діти після 3 років мали окрему кімнату, але насправді ніхто це не перевіряє. Але 3 окремі спальні нам поки дорого, а так ми задоволені, що в кожної дитини свій простір, і салон у нас у закутку, тобто не є прохідним. Але в нас діти різної статі і 7 років різниці.
-
Ну дивіться, так в плані винахідливості тут у людей проблеми, шаг вліво-вправо і вже не знають що робити, це не заважає їм мати ультрасексуалізовану культуру, і знову ж, я тут вже 10 років тому надивився цих всіх приколів
-
Я впевнений що ніколи такого не було щоб вчитель відходив від програми
-
То ви вже вирішить чи дітей такому не вчать чи коли я кажу що вчать "що в тому поганого". Я мінімум погано тим що це вбивство.
-
Що поганого в тому, що дівчина знає про своє право на аборт? А спати з ким завгодно, я впевнена що це у сенсі з дівчиною або хлопцем
-
А ще у дитини окремий ДНК з моменту зачаття, це об'єктивно не її тіло
-
З вакциною теж так було?😅
-
Her body - her choice. Чули про таке ? Почитайте у вільний час
-
Я теж в 14 ще гралась з ляльками. Але в мене вже були знання про секс, вагітність тощо. В мене мати лікар і я чітко памʼятаю, як ми з нею разом читали енциклопедію французького видавництва про усі ці речі. Там було кілька книжок для різного віку, починаючи з 5 років як раз про сперматозоїди і тому подібне. Тому знання не обовʼязково підштовхують до експериментів