Український Монреаль
-
Особливо якщо звичайна школа в Монреалі
-
Ага, а мені друг у якого сестра в школі казав що в 12 років їм розказували що можна спати з ким завгодно, не казати батькам, і до кого звернутися аби тихенько зробити аборт в разі чого. Так що таке тут теж є
-
Нас 4 особи, винаймаємо 4,5 Це дві окремі кімнати для дітей, а ми з чоловіком у салоні. Як кажуть місцеві, що за законом треба, щоб діти після 3 років мали окрему кімнату, але насправді ніхто це не перевіряє. Але 3 окремі спальні нам поки дорого, а так ми задоволені, що в кожної дитини свій простір, і салон у нас у закутку, тобто не є прохідним. Але в нас діти різної статі і 7 років різниці.
-
Можливо. Я десь до 14 в кукли барбі грала.. 🤦♀️
-
Ну дивіться, так в плані винахідливості тут у людей проблеми, шаг вліво-вправо і вже не знають що робити, це не заважає їм мати ультрасексуалізовану культуру, і знову ж, я тут вже 10 років тому надивився цих всіх приколів
-
А мені підсунули книжку «Откуда я взялся» 🤦♀️ Досі пам’ятаю ті картинки голого чоловіка і жінки.. 😬
-
слухай, тут алгоритми дій посадовців ломаються як тільки щось пішло не запланом, тож можеш не переживати)))
-
Так і є. Тут діти знають що якщо що, то можна аборт зробити. Ім розповідають куди звертатись.
-
Я впевнений що ніколи такого не було щоб вчитель відходив від програми
-
То ви вже вирішить чи дітей такому не вчать чи коли я кажу що вчать "що в тому поганого". Я мінімум погано тим що це вбивство.
-
Що поганого в тому, що дівчина знає про своє право на аборт? А спати з ким завгодно, я впевнена що це у сенсі з дівчиною або хлопцем
-
Дівчина має знати про право на аборт та всі інші права. Ніхто не заперечує. Але мені здається що у дитячому віці (років до 23.. 🤦♀️) дитина не досить добре усвідомлює наслідки своіх дій. І що до сексу і що до аборту.
-
А ще у дитини окремий ДНК з моменту зачаття, це об'єктивно не її тіло
-
З вакциною теж так було?😅
-
Her body - her choice. Чули про таке ? Почитайте у вільний час
-
Я теж в 14 ще гралась з ляльками. Але в мене вже були знання про секс, вагітність тощо. В мене мати лікар і я чітко памʼятаю, як ми з нею разом читали енциклопедію французького видавництва про усі ці речі. Там було кілька книжок для різного віку, починаючи з 5 років як раз про сперматозоїди і тому подібне. Тому знання не обовʼязково підштовхують до експериментів
-
Доброго дня, які документи окрім паспорту та ворк перміту треба для проходження мед огляду?
-
Так ні хто і не дає. Просто кожних висловлює свою думку на цю тему. У різних людей різне ставлення. Це нормально.
-
Здається кімната для однієї людини в районі Cote-vertu, на тривалий термін. Подробиці директ
-
Ну значить вам пощастило! 😁👏🏻 Я у 5 років читала «Уронили мишку на пол..» Ну нічого, виросла якось слава Богу..
29 Jan 2023, 07:13
114819/237062
about 5 hours ago