Український Монреаль
-
Статі, гендер це мода і я не знаю до чого вона тут. Ні, я очікую що бісексуальна людина матиме хоч якесь пояснення тому чому вона називає себе бісексуалом коли зустрічається лише з протилежною статтю
-
дякую!так розумію що на англійскій мові свідоцтво,дозвіл від батька та його паспорт фотоскан
-
Який вибір, якщо ви самі вирішуєте за них?) По-перше, Секс едікейшн важлива частина освіти тут. Ті, хто цю програму створював проводили наукові дослідження, якщо ми адекватні і не вважаємо всю систему освіти Канади лайном, ми це розуміємо. По-друге, ви сюди приїхали тому що там, де ви звикли - жити інакше і вам тут подобається більше. А тут краще як раз тому що їх ці інститути освіти і соціалізації працюють. А у нас ні. Поки що. З.і. Ви просто не зв'язуєте чомусь рівень життя з місцевими законами/звичками и тд, а це як раз робити і треба
-
О, нарешті я можу вписатись в срач з тобою)) А ну розкажи мені, ти коли зрозумів, що ти гетеро, в тебе вже були на той момент стосунки чи ще щось з дівчатами? І, по-твоєму, всі бісексуали у висновку мають зустрічатись/одружуватись тільки з людьми свого ж гендеру, так?
-
Це торкається не тільки дітей. Права будь якої людини закінчуються там, де починаються права іншої
-
Бля да яка різниця хто з ким єбеться, люди що з вами?🤣 Взаємне проявлення любові - це чудово, і немає різниці, у кого яка стать. Важливіше взаємность і почуття
-
Не жалійте, я чудово себе почуваю
-
Мені вас жаль тоді, бо ви дуже narrow-minded
-
По перше, теж саме можна сказати - який вибір у дитини? Вона забов‘язана це вчити хоче вона чи ні. Іі ж про це не питають. «Чи хочеш ти, дитино, вивчати про трансгендерів чи ні?» По, друге, так я вважаю шкільну освіту Канади, ну якщо не лайном, то чимось приблизно.. в 10 років дитина ледве вміє читати.. у той час як діти цого віку на Украіні прочли половину світовоі літератури. Про рівень життя і звички я поки що висловлюватись не буду так як не маю достатньо досвіду. Поживу, потім скажу.
-
Чому вам повинні пояснювати, чому людина бісексуальна? Це ж не ваша справа взагалі
-
вдягни шапочку з фольги тоді
-
Вам так, мені, демократія, свобода точок зору
-
Доки ця людина каже що вона бісексуал в країні де за це є плюшки у вигляді квот на найм в компаніях, надзвичайна кількість підтримки і тд просто за те що вона "не така" і не виявляє явних ознак того що вона дійсно "не така" я буду думати що вона це робить заради плюшок
-
То ви помилились з країною та часом. На дворі 21 сторіччя. Це НОРМАЛЬНО, шо дівчині подобається дівчина, уявіть собі