Український Монреаль
-
це я))))
-
так
-
так, 18 на годину принесуть вам 2200+ коли умовнi 23 на годину принесуть пiд 3000 це якщо у вас нема спецiалiзацii
-
room+mate no room+made
-
2200-3000
-
Достатньо англійської, беруть навіть з початковим рівнем. В офісі є пара українських працівників вони допомогають на співбесіді. Біля IKEA, 20 хвилин на 72 автобусі від станції Du College
-
Шо по мовам?
-
Привіт! Якщо є ті хто в пошуку роботи то нижче інформація для вас. Я знайшов роботу в фармацевтичній компанії. В них 2 виробництва в Монреалі. Мене без досвіду взяли на механіка з безкоштовним навчанням. Не пильне, не шкідливе робоче середовище, адекватні обсяги роботи. В цілому я задоволений, тому раджу! Зараз відкрито набір на таку посаду: * Позиція: оператор лінії * Тільки ранкові зміни з 08:00 до 16:30 * Зарплата: 18 CAD. Після 3-х місяців переглядають ставку. Платять 2 рази на місяць В них є набір на багато різних позицій типу механік, електрик, супервайзер. Там звісно і оплата інша. Якщо вас цікавить, напишіть або подзвоніть мені, я запишу вас на співбесіду +14384097121. Дуже швидко оформлюють, завтра співбесіда - через кілька днів вже починаєте працювати
-
Зрозумів - дякую за пораду
-
Це типу коли на дебітній повинен бути запас?