Український Монреаль
-
Як же з вами важко....
-
Кувшин. Древня Греція. :)) Цікаво як вони зрозуміли що собака згодна? 🤔
-
Психологічний вік знаків: Овен: 27 років Телець: 14 років Близнюки: 5 років Рак: 45 років Лев: 18 років Діва: 50 років Терези: 23 роки Скорпіон: 12 років Стрілець: 32 роки Козеріг: 40 років Водолій: 4 роки Риби: 30 років
-
🙋🏻♀️🙋🏻♂️СSAI запрошує на зустріч, яка буде спрямована підвищенню обізнаності батьків про розвиток і благополуччя дітей віком від 0 до 17 років, а також поговоримо про служби захисту молоді в Квебеку та багато іншого 🙌 👨👩👧👦 👨👩👧 👨👩👦 Батьки можуть приводити своїх дітей, адже для них будуть різноманітні розваги🎈🧩🧸🎲🎨 ☝Зустріч буде французькою мовою 🕐29 травня 18:00 - 20:00 📍Адреса заходу: 259 1ere Avenue Montréal, QC H4G 2V6 🚀 Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-la-session-dinformation-la-securite-et-la-protection-des-enfants-631642528807
-
А можу ще багато чого сказати, але мені здається, що не варто марнувати час, тому надішлю картинку :))
-
Я не знаю хто що каже. Я тільки розумію, що якщо в стародавні часи було нормально засунути члена у будь яку дірку, то це не означає так зараз і треба робити. Хоч і вважаю, що хто що хоче, те нехай і робить, але не нав‘язує це всім і вся як «норму».
-
Мені здається аргумент був про те чому стають або не стають геями а не про те що треба робити і куди що сунути
-
А треба мати вже постійну адресу? Якщо ще живемо в отелі, то не можна?
-
хто проти сексменшин - чому ви приїхали в країну, де їх так активно захищають і навіть злегка популяризують? вам варто було розглянути міграцію в країни типу КНДР, Саудівська Аравія
-
так ніхто не нав'язує. ЛГБТ організації висвітлюють проблеми
-
Що до чому стають геями - дотепер наука не дає 100% відповіді на це питання - найбільш розповсюджена теорія що що це генетична мутація +/або оточуєче середовище. Тому можна про це балакати скільки завгодно - все одно однозначноі відповіді не має. Особисто моя думка - якщо менше про геів розповідати на кожному кроці, то іх буде меньше. Хоч вони звісно мають право на існування :))
-
Після війни туди можуть потрапити лгбт військові які можуть трохи не панять твоєї позиції, так би мовити =\
-
Вони не лише висвітлюють. Вони розповсюджують своі лгбт погляди у суспільстві. Це трохи дивно, бо іх ніхто не пригнічує. При наймні у Канаді. Чому не лгбт цого не роблять?
-
ага, та їх чимало таких🙃
-
Расєя теж 😏
-
Не кажіть такого) сьогодні ви засуджуєте когось, а завтра - вас. І так, я знаю багато людей , які приїхали сюди з розвинених країн , але , нажаль, не дуже торелантних до лгбт спільнот. :)
-
Ну да. Це зрозуміло. Це нормально.
-
Не дивно що ти не знаєш значення цього слова))
-
Ну то можете перепитати 🙂
-
Це особиста думка базована на невігластві. Власне, більшість гомофобії - це просто невігластво
29 Jan 2023, 07:13
115161/236627
about 2 hours ago