Український Монреаль
-
Я коли рахував від 100к в рік
-
Там треба рахувати
-
А висока зп це скільки ?
-
Але я не згаю точно
-
Можливо хіба по інвестиціям
-
Шукаю будь-яку роботу на новорічні свята до 10 січня. Англійська -базова, французька відсутня. Готова до нового досвіду (в межах розумного)
-
А якшо займаєшся єкомерсом і не платиш податки, а всі гроші в обороті тримаєш на укр картках, таке рахується ? 😅
-
Але буквально 300 місць на рік
-
Якщо айтішник з високою зп
-
Тут можливо получити пр без французької ?
-
Та Да , те відчуття коли тобі той пр потрібен лишень для того ,шоб повернути депозит з банку 😂
-
Можна десь замовити смачні домашні Українські пельмені, або вареники, може хтось робить?) А то ті з магазину бє
-
🤯 мені такого не казали. Я вде поклала, передзвоню питатись, хоч знати буду
-
Мені сказали також положити депоз, але якшо закривати карту , то гроші ці депозитні вони не повернуть , доки я не буду перменент резеденсом. Якшо чесно,мене це трохи лякає , бо невідомо де я буду через Н термін і чи буду мати пр 🤨
-
Можете деталі в нього запитати ?
-
Тобі за 19 днів грудня заплатили?
-
В мене було але проблема була в оновленні ноута) перевірте чи на інших пристроях так само)
-
В мене є їх кредитка. Сказали покласти спочатку свої гроші і на цю суму відкрили кредитку
-
тиждень - це 5 робочих днів навчання. Платять виходячи з того, скільки робочих днів буде. Зараз буде 2 тиждні вихідних котри ніхто не буде оплачувати. 25 доларів на тиждень чи 100 на місяць )))
-
Може у когось також таке було)
29 Jan 2023, 07:13
11519/238433
about 2 hours ago