Український Монреаль
-
А це мабуть вже не до чого . При чому тут депресія ?
-
Начебто ви всі слова зниєте.
-
В мене навпроти у вікно живуть дві лезбійки. І норм. Дитині просто пояснили що вони люблять друг друга і нема в тому нічого дивного і все.
-
Де я поливаю гівном глбт??
-
А може де хвост підказати, де можна недорого купляти рибне філе?
-
До речі , а донька вже говорить , ой це ж так весело ! Є такий вибір .
-
Порівнювати себе з іншими - дуже хороший шлях до депресії, тож по можливості позбутись того, з великої любові до себе
-
Ахахахаха Оце так примарилося 😂😂😂😂😂😂
-
Я влаштувала срач??? Я запитала про сексуальне виховання у школі. Мене начали питати ‚чим вас це лякає і т.д‘!! Срач не я розвила. Жіночко, подивіться чат с початку перш ніж писати. І так - саме согодні у мене дуже багато вільного часу. Я вся - ваша. Чекаю наступних питань.
-
От дурепа , подумала ПР .
-
А що таке п**ор ? Ну тю . Прояснення давайте . Якійсь пароль .
-
Супер! Дуже дякую за такий корисний допис ❤️
-
Слово п**ор це що ? Комплімент ?
-
Тримайте нас обовязково в курсі, ваші 5 копійок важливі для нас 😀
-
Я не виказую ні до кого своє ‚фу‘! Де ви бачили ‚фу‘? Щодо до лгбт, у Канаді, я зобов’язана іх поважати, але не зобов‘язана іх любити. В чому проблема? До речі «камон» це не украінською.
-
Та ну , дівчата , зупиняйтесь . Не треба сваритись . Було б з чого . Ми ж тут усі адекватні . Вас всіх кохаю , цьомаю .
-
Ви почали своє фу виказувати))ну камон, я не буду це все перечитувати Цікаво, шо ВИ обрали Канаду , а рости в такому суспільстві (з лгбт і сексєдукейшн) вашій дитині 😀
-
Людина написала що іі на вулиці запитали чи він під*р чи ні. Я лише перепитала.
-
Якщо ви дійсно хочете значи мою думку з цього приводу, то я вважаю, що під*р він і в Африці під*р. 😂😂😂 Але якщо комусь більше подобається слово «гей», то я не проти :))
-
Читайте правила чату
29 Jan 2023, 07:13
115224/236412
about 2 hours ago