Український Монреаль
-
Супер! Дуже дякую за такий корисний допис ❤️
-
Слово п**ор це що ? Комплімент ?
-
Тримайте нас обовязково в курсі, ваші 5 копійок важливі для нас 😀
-
Я не виказую ні до кого своє ‚фу‘! Де ви бачили ‚фу‘? Щодо до лгбт, у Канаді, я зобов’язана іх поважати, але не зобов‘язана іх любити. В чому проблема? До речі «камон» це не украінською.
-
Та ну , дівчата , зупиняйтесь . Не треба сваритись . Було б з чого . Ми ж тут усі адекватні . Вас всіх кохаю , цьомаю .
-
Ви почали своє фу виказувати))ну камон, я не буду це все перечитувати Цікаво, шо ВИ обрали Канаду , а рости в такому суспільстві (з лгбт і сексєдукейшн) вашій дитині 😀
-
Людина написала що іі на вулиці запитали чи він під*р чи ні. Я лише перепитала.
-
Якщо ви дійсно хочете значи мою думку з цього приводу, то я вважаю, що під*р він і в Африці під*р. 😂😂😂 Але якщо комусь більше подобається слово «гей», то я не проти :))
-
Читайте правила чату
-
Нема пишеться разом
-
Я ніяк не можу зрозуміти. Вам дійсно 16 років, що треба пояснювати, що це слово є зневажливим по відношенню до гомосексуальних людей ? Це так само, як н*гер по відношенню до афро-американців
-
Обов‘язково. І ви теж. Тим паче що сказати вам більше не ма чого. 🙂
-
Бо я тільки з геями спілкуюсь, ніхто не ходив наліво з тих, кого знаю
-
А ви спитали у підорів особисто?
-
Ні, це нормальні сім‘і там де чоловік і жінка поважають одне одного і ніхто нікого не б‘є. Вони займаються люьов‘ю і народжують дітей. Підари теж ходють тишком наліво ))
-
Шкода що Канада не проводить тест на толерантність і адекватність перед тим як впускати сюди деяких співвідчизників 💆♀️
-
Писати таку дічь у чаті
-
Українські традиційні сімʼї виглядає як інструмент тиску та дискримінації, радше ніж шось хороше. Це оті традиційні сімʼї, де чоловік бʼє жінку і тишком ходить наліво?
-
Ну і добре. Я за вас рада.
-
Що саме по підарськи?
29 Jan 2023, 07:13
115235/236416
about an hour ago