Український Монреаль
-
Майбутня буде знати про Марину, якщо не подобається моє хобі, то до побачення, це я вже проходив
-
Може хтось поділитись силкою на курси французької мови??
-
Мати авто і бажання поїхати на концерт :))
-
В закріплених
-
Бажання є авто немає
-
Шановні. Покажуть де можна зробити не дорогу страховку житла.
-
О, я робила нещодавно, Ви маєте на увазі страховку тенанта?
-
Коли арендуєшь житло
-
compareinsurancesonline.ca/contact/ я дзвонила у цю компанію, спілкувалась зі страховим брокером, вона питає подробиці щодо Вашої квартири, і оголошує суму, потім даєте інформацію для оплати і вони автоматично знімають кожного місяця з Вашого рахунку. Я розмовляла з дівчиною, ось її персональний номер 18332313757 #26411 вона навіть скинула пару доларів як для українців, сказала якщо що, звертайтеся, тому рада поділитися)
-
Всім доброго дня,може мені хтось підказати,якщо міняєш водійське посвідчення,то коли потрібно платити за теоретичний екзамені практичний,після екзамену чи вже коли сам пластик забирати?
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, чи знає хтось хорошого нотаріуса ?
-
В цьому парку можна поставити барбекю?
-
На вечор або вихідний
-
Онлайн
-
Доброго дня, порекомендуйте, будь ласка, вчителя французької мови для починаючих
-
www.maisondelamitie.ca/
-
Зразу платити
-
Але маю намір вивчити французьку
-
Дякую, але я не в монреалі:(
-
Щойно була біля ворожого консульства щоб підтримати Serge Sasseville і один молодий чоловік (іноземець ) думаю, що навчався в Україні тому що знає нашу мову запитав у мене де українці..… Відповіді я йому не знайшла ..... Дуже шкода
29 Jan 2023, 07:13
115976/236485
35 minutes ago