Український Монреаль
-
Обріжете на який вам розмір треба)
-
Тю, ви шо?) Руки-лапки?))
-
Дякую. Зараз напишу їй
-
Ви першій
-
Можливо.
-
Можливо забронювати для моєї дружини?
-
Другий жіночій, колеса 26".
-
Маю два лісапеда. Перший підійде для жінки, чі хлопчика, чі невиличкого легкого чоловіка. Рама розміру S, колеса 26". Трансмісію налаштував, гальма працюють. Безкоштовно, подарунок від діда Луі з Монреалю. Пишіть в приватні, живу у Кот-Сент-Полі.
-
Має хтось посилання де можна купити квитки на концерт Джамали в Монреаль
-
Дякую тобі боже, що я не залишився у Манітобі, а приїхав до цього вело раю під назвою Квебек
-
Ой я не помітила, але не суть, до цього теж шмотки і велік за гроші виставляли. Тим паче що я теж хотіла безкоштовним ресурсом поділитися) Ну то таке)
-
Да, тут рай для закоханих у велікі. Викладай маршрути якими подорожував, тоже хочемо з'їздити за межі Монреалю.
-
їх безкоштовно віддають
-
Тобто велик на продаж можна виставити, а поділитись безкоштовним ресурсом для вивчення мови не можна) 🌚
-
І на майбутнє, лісапеди ще будуть, час від часу.
-
Я віддаю лісапиди безкоштовно тому що ми домовились з дідом Луі. Він знаходить ці вже немолоді лісапеди у Монреалю, привозе мені, я роблю їм ремонт, і віддаю їх безкоштовно, українцям, якім треба підтримка. Ми так з ним домовилися, це волонтерська діяльність. Він мені вже подарував 8 лісапедів, 4 для моєї сім'ї, 2 я вже віддав, і ще два очікують своїх нових господарів.
-
Учора закинули у коментарі два канали де надають послуги перукарі, манікюр, ітд
-
Все ж таки «віддати велосипед» і «надавати послуги» - це різні речі
-
З івентами або ресурсами складніше бо є якийсь мінімальний бекграунд чек. Треба розуміти хто робить і навіщо.
-
Це супер, то не у Вашу адресу, я звісно що не маю нічого проти, просто я теж надаю безкоштовні ресурси і уроки для вивчення мови, думала поділюсь, комусь допоможе, а мені сказали платити, тому я і дивуюся 🌚
29 Jan 2023, 07:13
116021/238681
about 2 hours ago