Український Монреаль
-
Там і малярія є хоч і не так сильно як в африці.
-
один бакал й дівчата будуть такі як треба 🤣🤣🤣
-
Messorem - то найкраща броварня, їх смузі пиво вбиває 🤣🤣🤣
-
З малярією обережно..В мене так чоловік приїхав з Африки..все було ок, але потім почався жар, який нічим не збивався..Забрали в інфекційну, а це було там де малярія не була поширена..короче, поки ми ліки знайшли я майже посивіла..це був суцільний жах. Лікарі сказали, що без ліків він згорить. Ми знайшли ліки й врятували йому життя. Я той випадок ніколи не забуду, він думаю теж..
-
я не знаю де їх тут брати, зміст посту про те, що треба поквапитися, якщо це воно((
-
Багато з вас, напевно, не знають, але завтра в Канаді національне свято. У Канаді ми святкуємо день королеви. У Квебеку відзначають день патріотів. Чому це так? Квебек був французькою колонією, «La Nouvelle France», яка була окупована Британською імперією в 1763 році після Паризького договору. У 1837 році Квебек спробував повстати проти британської корони, щоб утвердитися як незалежна держава. Було кілька збройних зіткнень між озброєними націоналістами Квебеку та лоялістами Британії. Конфлікт тривав близько року. У 1839 році британські чиновники заарештували лідерів руху за незалежність Квебеку і повісили їх 15 лютого на громадській площі. Загалом було повішено 12 лідерів руху за незалежність Квебеку, а 13 втік до Сполучених Штатів. У 2002 році, демонструючи непокору до Оттави, Квебек скасував «День королеви» як національне свято і замінив його на «Journée des Patriotes», щоб вшанувати пам’ять тих, хто загинув у боротьбі за свободу Квебеку та право на самовизначення.
-
а шо за ліки і де брати? запису а то ну його нафіг)
-
а Канаді то ні, а от на Кубі чи у Мексиці хз, Є ще плани до ПАР поїхати а ле то не зараз)
-
Робота для новоприбулих українських мужчин, яким потрібна робота. Знання мови не обов'язкове. потрібні працівники: ferblantiers, assembleurs, soudeur etc. (Зварювання, комплектування, робота з легким металом - дорожні знаки, рекламні щити) Компанія може організувати курси для вивчення мови. g.co/kgs/mmv8Rz Enseignes Transworld Signs (514) 352-8030 CV надсилати: [email protected] #робота
-
В saq такси включені ж
-
Який такс?