Український Монреаль
-
Робота для новоприбулих українських мужчин, яким потрібна робота. Знання мови не обов'язкове. потрібні працівники: ferblantiers, assembleurs, soudeur etc. (Зварювання, комплектування, робота з легким металом - дорожні знаки, рекламні щити) Компанія може організувати курси для вивчення мови. g.co/kgs/mmv8Rz Enseignes Transworld Signs (514) 352-8030 CV надсилати: [email protected] #робота
-
В saq такси включені ж
-
Який такс?
-
То ви ціни в фінляндії не бачили. Там цей шмурдяк по 12 євро(17 кад виходить)
-
Перша доба. Потім наче 35+такса
-
Запрошуємо дітей на індивідуальні заняття гри у шахи♟, яка: ✅ розвиває інтелект, логіку; ✅ концентрує увагу ✅ покращує пам'ять ♟️Це з користю проведений час На заняттях вчимо дебюти, гамбіти, грати на час, будувати комбінації, наступ та захист. Уроки інтерактивні та дуже цікаві. 🧾Підхід до кожного учня індивідуальний!🧾 Тренер: Струк Павло, КМС, неодноразовий призер змагань. ⏰Тривалість заняття 1 година або 30 хв для найменших. Заняття онлайн у програмі ZOOM Не знаете чим корисним зайняти дитину на канікулах - тоді дзвоніть нам!📢 📢Пробне заняття безкоштовне Деталі та запис на індивідуальні заняття за тел: 📞+380665512373
-
І ви можете піти як хочете. А то в нас знову «некрасіва» цифра в 4901.)) (жарт) Ніхто тут нікого не тримає наче ж… якщо вже аж так не до вподоби. І останнє - про підарів ми не будемо розмовляти в канадському чаті. Приїхали до країни то поважайте її правила. Якби конкретно кожен до цього особисто не відносився. А Настю викинули також за неповагу до інших. Якщо ви запросили гостів в дім, а вони двері ногою відчиняють і з порогу кажуть - ви тут розмовляєте такою мовою що мені аж 🤮 І ще слухай мене! Слухай кажу, я тебе не питаю чи хочеш ти чи ні - ти робиш все не так, і живеш не так, і квартира гівно, і робота гівно, і дружина в тебе тупа, і діти тупі (та й ти трохи), і взагалі - якого біса ти до свого віку нічого не досяг, так і залишився лузером, га? Слухай сюди, кажу!!! Бо я вважаю що ти чмо галіме а тільки я красунечка і розумничка. І потім так мило посміхається і каже - ну без образ же, так? Чмок) Ви б далі таких гостей чаєм поїли чи копняка під зад дали? Так, просто цікаво)😅
-
Будемо там жити всім чатом
-
Давайте будемо вдячні, що ми в Квебеку, а не в Торонто 😁