Український Монреаль
-
А обмеження по віку є?
-
Робота для новоприбулих українських мужчин, яким потрібна робота. Знання мови не обов'язкове. потрібні працівники: ferblantiers, assembleurs, soudeur etc. (Зварювання, комплектування, робота з легким металом - дорожні знаки, рекламні щити) Компанія може організувати курси для вивчення мови. g.co/kgs/mmv8Rz Enseignes Transworld Signs (514) 352-8030 CV надсилати: [email protected] #робота
-
Украïна не буде в безпецi доки росiя iснує в тому форматi що зараз. Тому треба розраховувати на найгiрший варiант
-
Всім доброго дня Сталась така сетуація в мого колеги по роботі позавчора летів з Монреалю в Францію І його непустили в Францію і посадили на літак назад в Монреаль І йому потрібне житло квартира або кімната Може хтось може допомогти будьласка будем вдячні за будь які варіанти.
-
t.me/Montrealukrainianschannel/229
-
Що у всіх діти дома сидять літом що ніхто нічого про табори не знає ?))
-
Якісь дивні варіанти , далеко знаходяться и релегіозні , добре, мені вигідніше вдома тоді сидіти з дитиною 😅
-
новиє тєрріторії? 😁
-
то ще нормальна ціна.. бачив і 1200 за два тижні..
-
Me Olga Tanasov, Notaire (514) 803-9978 g.co/kgs/6DQKsM
-
Та судячі з фото воно щось середнє між бургерною і рестіком😂 столи нересторанно стоять відносно та й інтерʼєр ближче до ьрекфест чогось там. Чи може то я офігівший😂