Український Монреаль
-
Для мене Круасан це улюблений сніданок. У них був тост з авокадо, але я його не взяла так як він з беконом був і я не хотіла переробляти половину страви. Хлопець замовив щось між круасаном і бyргером і не їв нічого. Так само як і я Круасан
-
Коротше те що дома важко чи влом робити😂
-
Ну хз. Мені більше ресторанний брекфест це шакшука/яйця бенедикт/щось таке. Круасани я якось і метровські на пікнуку пожувати можу😂😂😂
-
Цікаво було б сходити в заклад де є зірка Мішлен. Тут такіх закладів багато. Отам дійсно витвори мистецтва)
-
Harveys норм бургери? Ще не був там
-
Взагалі, тут є класний ресторан куди я спочатку хотіла, але там було все заброньовано в 9 ранку і лист очікування годину. Тому потрапила в те непорозуміння, яке в Інтернеті виглядає симпотно
-
Бляха ось нафіга все це почалося, поїхав бургерну шукати
-
Сьогодні порахував на своїй вулиці кав'ярні. 5 штук на відстані десь 500 метрів де прям норм кава
-
Так я брекфест i хотiла 🥲
-
Гурмани😂😂😂 яйця бенедикт круасани. Наші зайшли на рашиську землю. Скоро буде розв'язка. Або повне знищення русні і перемога, або початок ядерної війни)
-
Так , чат спілкування , а не особистий блог
-
До речі, для мене навпаки. Я вдома і шакшуку можу зробити і яйця бенедикт. А ось дійсно смачний Круасан знайти-це завдання не з простих.
-
15 баксів. Топ супчик
-
А це по-вашому Не спілкування? Може вам не подобається, що я маю сміливість публікувати, що захочу, а ви ні?
-
Ну да круасани куда цікавіша тема😂😂😂🥐🥐🥐
-
Спілкування і рекламувати себе - це різні речі .
-
Вот їх тут багато))
-
Decathlon
-
Треба сходити
-
Ну якщо вже тема пішло про рестікі) то там дійсно вау))
29 Jan 2023, 07:13
116436/238702
about 2 hours ago