Український Монреаль
-
Горам бить)))) але небагато, чутка попихаєш але то на початках, якщо 190 мав рекорд думаю +- 210 потягнеш )
-
Кінець червня початок липня )
-
Я хотів планку в 200 взяти, їхав довшою дорогою, є коротша вона шось 180) маєш полюбе встигнути, вставай ранюсінько бери електроліти і бабос, і якщо їхатимеш довшою дорогою то вона вся йде через сільський квебек, тому бери концентруй весь свій фр скіл бо там хард левел оф комюнікейшн👌🏻
-
Все ще тягне подалі від манітоби?)
-
Я бачив їх у Торонто
-
Parc de la Merci (це квартал Ahuntsic-Cartierville)... :)
-
www.google.com/maps?q=parc+de+la+merci&rlz=1C1CHBF_enCA931CA931&um=1&ie=UTF-8&sa=X&ved=2ahUKEwiF_-mbrIr_AhVNFVkFHcKLCoEQ_AUoAXoECAEQAw
-
Доброго дня) Пропоную послуги репетитора англійської мови. Заняття проходять з Зумі/Скайпі. Розмовна мова, підготовка до міжнародних іспитів CELPIP, IELTS, TOEFL, FCE, CAE та ін. Навчання проходить за запитом студента укр / англ мовою.🇺🇸 В Телеграм я надсилаю навчальні матеріали, аудіо-, відеоматеріали та все необхідне для ефективного навчання. Лексичні теми, які будемо проходити під час занять, щодо розмовної англ: співбесіда, пошук/оренда житла, в банку, у лікаря, в аптеці, у супермаркеті, в кафе/ресторані, у перукаря, шопінг, сучасна розмовна лексика і інші. Під час занять використовую інтерактивну дошку, тому всі матеріали, підручники будете бачити на своєму екрані. Відгуки на моїй сторінці в Інстаграм instagram.com/english_for_life_via_zoom?igshid=NTdlMDg3MTY= Тривалість година. Індивідуально. В парах.
-
Numéro de dossier - це ваш номер акаунту в Сервіс Квебек. Він вказаний у кожному листі з Сервіс Квебек зазвичай у верхньому правому кутку листа і виглядає як комбінація перших букв вашого прізвища, ім'я і цифр дати народження..
-
🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Доброго дня дорогі Українці !!! Я не знаю,як вам розповісти про все це... Мій чоловік, наш Герой знаходиться в м.Дніпро, з важкими пораненнями.Привезли з Бахмута. Люди добрі,благаю вас допоможіть будь ласочка! Для нас кожна копійка зараз на вагу золота. Операції за операціями… А потім довжелезна дорога до життя, реабілітації і протезування. Я буду молитись за кожного з вас, у кого серденько також чекає перемоги!!! Ми не віддамо Україну ворогам. РІДНЕСЕНЬКІ НАШІ!! НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ БУДЬ ЛАСКА!! Адже це наше спільне горе! Когось воно торкнулось напряму,а дякувати Богу,біля когось воно просто пройшло поряд!! Наші чоловіки, дружини, батьки, діточки ідуть на захист нашої святої Землі,і не лякаються того, що їх чекає попереду... 💳💳💳💳💳💳 Яна Свистун 5366391109506386 Мама Свистун Світлана 5168 7451 2638 2982
-
Добрий. Тут є ті хто не давно прилетів ?