Український Монреаль
-
Доброго дня) Пропоную послуги репетитора англійської мови. Заняття проходять з Зумі/Скайпі. Розмовна мова, підготовка до міжнародних іспитів CELPIP, IELTS, TOEFL, FCE, CAE та ін. Навчання проходить за запитом студента укр / англ мовою.🇺🇸 В Телеграм я надсилаю навчальні матеріали, аудіо-, відеоматеріали та все необхідне для ефективного навчання. Лексичні теми, які будемо проходити під час занять, щодо розмовної англ: співбесіда, пошук/оренда житла, в банку, у лікаря, в аптеці, у супермаркеті, в кафе/ресторані, у перукаря, шопінг, сучасна розмовна лексика і інші. Під час занять використовую інтерактивну дошку, тому всі матеріали, підручники будете бачити на своєму екрані. Відгуки на моїй сторінці в Інстаграм instagram.com/english_for_life_via_zoom?igshid=NTdlMDg3MTY= Тривалість година. Індивідуально. В парах.
-
Numéro de dossier - це ваш номер акаунту в Сервіс Квебек. Він вказаний у кожному листі з Сервіс Квебек зазвичай у верхньому правому кутку листа і виглядає як комбінація перших букв вашого прізвища, ім'я і цифр дати народження..
-
🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Доброго дня дорогі Українці !!! Я не знаю,як вам розповісти про все це... Мій чоловік, наш Герой знаходиться в м.Дніпро, з важкими пораненнями.Привезли з Бахмута. Люди добрі,благаю вас допоможіть будь ласочка! Для нас кожна копійка зараз на вагу золота. Операції за операціями… А потім довжелезна дорога до життя, реабілітації і протезування. Я буду молитись за кожного з вас, у кого серденько також чекає перемоги!!! Ми не віддамо Україну ворогам. РІДНЕСЕНЬКІ НАШІ!! НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ БУДЬ ЛАСКА!! Адже це наше спільне горе! Когось воно торкнулось напряму,а дякувати Богу,біля когось воно просто пройшло поряд!! Наші чоловіки, дружини, батьки, діточки ідуть на захист нашої святої Землі,і не лякаються того, що їх чекає попереду... 💳💳💳💳💳💳 Яна Свистун 5366391109506386 Мама Свистун Світлана 5168 7451 2638 2982
-
Добрий. Тут є ті хто не давно прилетів ?
-
Доброго ранку. На сайті SAAQ є форма, її потрібно заповнити і вони самі зателефонують. Я в минулому місяці так записалась, залетефонували через 3 чи 4 дні.
-
Сьогодні прилітаємо , і думаємо що робити , чи летіти далі чи залишитися у Монреалі...
-
Доброго ранку, скажіть будь ласка, монреаль тільки Французькою , чи проблем з Англійським у місті немає?
-
Ну в побутовому плані з англ ок, для більшості вакансій потрібен френч, для отримання пр потрібен френч, дивлячись які у вас вихідні данні та приорітети, взагалі треба було заздалегідь все зважити і вирішити, бо це дуже важливий вибір місто і провінція бо подальший переїзд через деякий час трохи складнувато
-
У Львові суд оштрафував на 51 грн неповнолітнього юнака за секс на тролейбусній зупинці, дівчина отримала усне попередження
-
♈️ Овен 23 травня. ✨ БІПОЛЯРКА ЗНОВУ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ. ♉️ Телець 23 травня. ✨ Намічається порція негативних емоцій. Вітаю! ♊️ Близнюки 23 травня. ✨ МОТИВАЦІЯ, ЗНАЙДИСЬ, БУДЬ ЛАСКА. ♋️ Рак 23 травня. ✨ Серед всіх здібностей найкраще вибрати вгадувати всі пісні з однієї ноти. ♌️ Лев 23 травня. ✨ Звичайний день. ♍️ Діва 23 травня. ✨ Сорі, здається, це не твій день. ♎️ Терези 23 травня. ✨ Не намагайся нікого повернути, це погана ідея. ♏️ Скорпіон 23 травня. ✨ НЕ НАТЯКАЙТЕ МЕНІ. Я ТУПИЙ. ♐️ Стрілець 23 травня. ✨ Годинник цокає, на знак зверху вже покладатися не можна, треба ризикувати. ♑️ Козеріг 23 травня. ✨ Ти заплутався в собі, розберись з цим. ♒️ Водолій 23 травня. ✨ Настрій писати сумні пости, а через 20 хвилин їх видаляти. ♓️ Риби 23 травня. ✨ Ти заслуговуєш найкращого, тому у тебе такий жорсткий відбір у стосунках. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 23.05: ♈ Овен - як можна бути постійно зайнятим? у вас що проблеми з тайм менеджментом? ♉ Телець - ваша нервова система тримаєтеся на анжелі перл та каві ♊ Близнюки - зробіть собі подарунок на др - відмовтеся від зайобів хоча б на день ♋ Рак - ви нічого не плануєте тому що ви не в курсі коли буде маніакальна фаза ♌ Лев - ви вже не закохуєтеся, ви просто шукаєте того, хто не біситиме ♍ Діва - ви бачили ціни на квартири? щоб їх орендувати потрібен код motherlode ♎ Терези - якщо людина довго не може себе знайти, то вона йде в IT ♏ Скорпіон - хочеться в гори, щоб покричати там декілька годин ♐ Стрілець - щось відбудеться, а може й не відбудеться, подивимось ♑ Козеріжка - ви собі все забороняєте, шоб шо? ♒ Водолій - ви зараз не в Каннах, тому що вам і тут артхауса вистачає ♓ Риби - ваш найкращий образ - це вдавати, що все нормально п.с. русский военный корабль, иди нахуй