Український Монреаль
-
Чому? Раки жінки дуже ніжні романтичні, вони не ненависні!!!
-
Та це чайові 😂
-
Та, яка не перекладає відповідальність за свої дії на Бога, тоді так. Не так часто можна мене побачити в церкві 🙃
-
До речі, сирок купила в Евроміксі. Магазин скоріше всього ворожий, але багато українських товарів.
-
Не зовсім. Не дуже гарно знецінювати таке явище як «церква». Інколи люди туди ходять, щоб себе показати та на інших подивитися. Чи пішли до церкви у неділю, хоп, галочку, що тиждень пройшов вірно. Але одразу хочу сказати, що то для мене сакральне може також, тому не можу дозволити собі туди приходити, коли невпевнена в своїх щирих намірах.
-
Бог є, але може мати інші прояви. Але як не крути, церква, це те місце, в якому дають можливість доторкнутися до того «чистого світу» Обожнюю ходити туди, коли найменше людей 😌
-
Коли була маленька, їздила до родичів мами, в глибоке село , Волинська область. Й я добре памʼятаю ті діалоги між родичами. Може то такий випадок невдалий, то може щось в тому є
-
Добрий день! Чи є тут хтось, хто буде їхати з України в Монреаль?
-
Де ви того бога бачили? Чи хтось повернувся з раю чи аду?)) Придумали якусь історію для недосвідчених людей 2000 років тому , коли для людей блискавки було як чудо. А чи може христові походи із знищенням цілих міст і сел, які не хотіли християнства то про бога? А добра частина святих на іконах які були вбивці, гвалтівники і мразотою, але кананізовані церквою, може це про бога?)))