Український Монреаль
-
Причина не у знаку зодіака, причина або у Вас або дівчина не ваша
-
Я вірю в Бога, а ви вірите, що Бога нема. Я вірю, що церква до справжнього Бога не має ніякого відношення, тому ікони, хрестові походи і тд теж з Богом, на мою думку, не пов’язані. Я поважаю вашу думку, тож поважайте і ви моє право вірити в те, що я вважаю за потрібне
-
Церква з нами зараз? Присутня?
-
Питання: чи вам хтось навʼязує свою думку як ви тепер намагаєтеся?
-
ПРАЦЯ ЗАРАЗ!!! Робота з обслуговування клієнтів!!! Потрібні персональні помічники, адміністратори Payroll Clark можуть бути частиною наших агентів з розміщення житла по всьому світу, ця робота в сфері нерухомості широко прийнята в усьому світі, працюючи безпосередньо з дому. або зв’яжіться зі мною в WhatsApp @+1 (267) 866‑7129. для отримання додаткової інформації
-
Кажи що ти Скорпіон Алессандро )🦂🕺
-
Поки є можливість робити ті срачі на непрості теми, то не все втрачене з людством. У діалозі народжується істина й люди вчаться висловлювати свої думки.
-
в тому і біда, що в діалозі, де поважають співбесідника. а срачі то не про конструктив нажаль 🥲
-
Конструктив може бути лише тоді, коли у людей одна ціль- дізнатися всі сторони медалі й знайти найближчу до істини правду. Тому, всьому потрібен час 🙃
-
Я тут, вона при мені завжди)
-
Оооо
-
Якщо мені за їх рекламу будуть платити, то можу норм так вписатися 😅