Український Монреаль
-
Ще нічого не платив
-
647-537-1334-SPA салон, дівчата працюють з України , весь бюті -сервіс
-
якщо це тільки через дзвінки в Україну, тоді ви можете просто змінити оператора, якщо ви не збираєтеся жити в Канаді, борг буде слідувати за вами протягом 5 років (з того, що я почув від іншого клієнта, коли в моєму магазині був українець запитуючи, що робити), тоді ви можете просто змінити операторів. майте на увазі, що це вплине на вашу кредитну історію, але це не те, що неможливо виправити
-
Подзвонила ендодонтисту , кажу, хочу нормальну полоскалку для рота, дайте рецепт на аптеку, 45 хвилин і отримала нормальну полоскалку для рота Тупізм, аби людей довбати та затримувати
-
Які ж тут оператори кляті пробірочні підараси Мать їх
-
подружцi набiгло бiльше 500))
-
а шо ти зробив iз цим? тiпу заплатив та все?
-
Та завтра. Сьогодні вже спати
-
ти можеш написати мені в приват, якщо хочеш
-
Ладно завтра в підтримку подзвоню
-
Я не знаю, як виглядає ваш контракт, але для нас, канадців, якщо у вас є деякі цифри в цьому розділі, то так, у вас є знижки.
-
Які ж тварі Знають же що за ситуація в країні
-
Та наче нема знижок. Прост платити не хочу за цю послугу поки не зрозумію що то
-
якщо у вас є постійна знижка, вона буде написана після першого акційного періоду
-
Не дуже розумію. В мене у інвойсу є послуга first service period, що коштує 70$. Що то таке? (До того я замовляв переведенння мене з безкоштовного тарифа на обрані плани)
-
переконайтеся, що ви надали номер рахунку оператору, на якого ви переходите, і переконайтеся, що ви відповіли на текстове повідомлення, надіслане Vidéotron, «YES» або "OUI"
-
правильно
-
оскільки ми пишемо, коли закінчуються знижки, інші компанії використовують інші слова, пише Vidéotron після першого акційного періоду.
-
Окей. Тобто всім, кому прийде рахунок наперед на 6 місяць - можна не сплачувати, якщо ти плануєш змінити оператора до початку 8 місяця. 7 місяців повних? Вірно?
-
будь-хто, хто відкрив свій обліковий запис у період з 6 по 18 травня, може зв’язатися зі мною, якщо він отримав рахунок, якщо це не дзвінки в Україну, я нічого не можу зробити, і багато співробітників передали повідомлення, що багато українців мають рахунки понад $100, тому вони бачать, що вони можуть зробити. якщо я отримаю відповідь, я негайно поділюся нею тут
29 Jan 2023, 07:13
11675/239068
6 minutes ago