Український Монреаль
-
Мені далеко до рівня В2 французької, якщо чесно..Й вивчати її не планую, бо в мене на то немає часу. Багато роботи. Я не в ресурсі) Французьку так "люблю", що замість неї вивчила арабську мову, лише б не вживати френч)) це було коли жила в іншій країні, давно)) Плюс по балах не дотягну, бо я одна із дитиною. Ну таке..Я планую переводитися на віддалену роботу та їхати додому згодом. Мене особисто PR не цікавить, як вийде - то ок, не вийде - теж ок. Я максимально не переймаюся. Цікавлюся як люди отримували, що думають ті хто тут живе, що спонукає повертатися..Це досить цікаво, бо у всіх своїх історії.
-
Для українців по куает розробляють спеціальну програму або спростять ПР, тож про 5% то Ви пожартувати. Зі мною в групу англійської ходять і курди і венесуельці, всі вони біженці, всі отримують дармовые житло і виплати і отримають ПР, тож і для українців щось спростять, адже війна. Минуло вже рік і три місяці з трьох років перших воркпермітів по куает. Не переживайте.
-
Вони приїхали зовсім по іншій процедурі, їх набирали по певним кількісним квотам, вони довгі місяці проходили різні перевірки перед приїздом. Це трохи інша ситуація ніж коли просто приїхали всі підряд сотні тисяч українців. Тому хз, я б радив не жити в ілюзіях, а отримувати пр на загальних умовах, якщо є бажання залишитись, а якщо будуть якісь послаблення то приємний бонус.
-
Гороскоп циганки на 24.05: ♈ Овен - хочеться відкривати в собі нові грані, але ви ще зі старими не розібралися ♉ Телець - якщо ви думаєте, що живете як в серіалі «друзі», то ні, ви живете як в серіалі «чорне дзеркало» ♊ Близнюки - кому писати, щоб стати амбасадором заспокійливого? ♋ Рак - ви любите тільки перевернену інформацію, тому якщо це не сказав кум сусідки вашої колеги, то тоді вас це не цікавить ♌ Лев - літо вже настало, а ви вже як три роки перестали до нього готуватися ♍ Діва - робочий графік: я так більше не можу, а ні, можу ♎ Терези - ви така людина, що якщо трапляється якась хуйня, то ви думаєте, що це знак і все одно нічого не змінюєте ♏ Скорпіон - якщо вам не вистачає особистого простору, то згадайте чи був він у вас взагалі? ♐ Стрілець - якщо ви займайтеся спортом, то це не тому, що хочеться, а тому, що лікар прописав ♑ Козеріжка - як можна бути постійно в тренді, якщо ви народились дідом? ♒ Водолій - вибачте, але ви вже не в тому віці, щоб щось вигадувати та грати в якісь ігри ♓ Риби - у скільки років ви дізналися, що можна не змішувати всі виду алкоголю за один вечір? п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 24 травня. ✨ Захистіть мене від поганого настрою. ♉️ Телець 24 травня. ✨ Не глуши в собі шалені ідеї. ♊️ Близнюки 24 травня. ✨ Навіщо себе з кимось порівнювати, якщо можна просто бути краще за всіх? ♋️ Рак 24 травня. ✨ Головне вчасно все поставити на паузу. ♌️ Лев 24 травня. ✨ Проблеми були в мережі п'ять хвилин тому, тепер все буде супер. ♍️ Діва 24 травня. ✨ Ти сьогодні, як 100 баксів — подобаєшся всім (але всі хочуть більше). ♎️ Терези 24 травня. ✨ Ти став такий незалежний, що аж страшно. ♏️ Скорпіон 24 травня. ✨ Зараз повинна з'явитися прихована камера і сказати, що це розіграш, інакше це не смішно. ♐️ Стрілець 24 травня. ✨ Яка різниця ким працювати, якщо можна поїхати кукухою. ♑️ Козеріг 24 травня. ✨ Адекватність в наш час як нло — рідкісне явище. ♒️ Водолій 24 травня. ✨ Щоб перемогти лінь треба думати, як... хоча це треба ще напрягатися, ну таке. ♓️ Риби 24 травня. ✨ До нервового зриву ближче, ніж до літа. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Я погоджуюся із дописом, що не спростять. Пожовжать - можливо, але спеціальних умов не буде..Хто дійсно у скрутному становищі та не може повернутися додому, намагаються вже зробити пр по гуманітарній програмі, але на те треба грошей гарно вкинути.
-
ну без франсе працювати у секторі, який передбачає взаємодію із клієнтами неможливо..є вакансії, які з англійським, але ніхто не відміняв бай 96, тобто якщо на посаду буде претендувати франкомовний спеціаліст та він не отримає роботу через відсутність достатнього рівня франсе - це успішний судовий кейс для позивача..якось так..
-
Якщо Ви вже в Монреалі, то думаю, краще дзвонити в конкретну клініку.
-
Франц екзамен для ПР - це як DELF B2?Чи це щось інше? Підкажіть, будь ласка
-
Дякую, бачила це. Бо усі кажуть, що рівень Б2 дуже важко отримати, але якщо орієнтуватися лише на ці критерії Квебеку, то це взагалі не так важко, як міжнародні екзамени. Так, працювати над мовою треба, але після курсів францізасьону та практики, на мій погляд, це досить реально за 1-1,5 роки. Чи може я помиляюсь 😀
-
Доброго дня! Мене звати Сніжана😊 Я проживаю в Україні і займаюсь просуванням акаунтів(SMM) Бажаєте збільшити свій дохід? Залучити ще більше клієнтів? Якісне ведення профілю Instagram? Тоді вам до мене🥲 Що я можу запропонувати? - рекламу Вашого акаунту в Instagram - підвищений прибуток - красивий візуал - оформлення шапки профілю і хайлайтс - якісне ведення акаунту Intagram, Facebook - залучення клієнтів Гарантую окуплення Ваших витрат🤍 Inst: polishchuk_ss