Український Монреаль
-
Всім привіт, хтось бачив десь послуги з ремонту взуття в Монтреалі? Треба замінити набійку. Дякую.
-
Його ні
-
Соц номер.
-
Банк, RAMQ Quebec, Francisation, вроде все
-
Де ж ті варіанти?
-
Дуже вдячна. Вже знайшла
-
Введіть cordonnier в гуглі
-
ні, заходи проводяться на різних мовах, укр у тому числі
-
У кого закохуються знаки? Овен: закохується в впевнених у собі та ризикових Телець: закохується в дбайливих і тих, хто віддає любов Близнюки: закохується в пихатих і самолюбних Рак: закохується в розумних та кмітливих Лев: закохується в добрих, що відрізняються від інших та унікальних Діва: закохується в людей з відкритим розумом Терези: закохується в гравців та серцеїдів Скорпіон: закохується в людей без емоцій та пристрасті Стрілець: закохується в романтичних і відданих Козеріг: закохується у тих, хто допомагає та добрих Водолій: закохується в начальників Риби: закохується в гумористів, з якими весело знаходитися поруч
-
Соц номер федеральний
-
Всім привіт!! Моя сім’я приїхала до мене допомагати з дитиною, яка повинна народитися ось ось. Мама буде залишатися лише на 3 тижні, але хоче приїхати знову у вересні. А бабуся залишається до вересня. Їм потрібно проходжати медкомісію чи ні? Я не розбираюся зовсім.. я по резиденству сюди приїхала… хвилююся, що маму не впустять у вересні…
-
Може їм десь в Європі пройти medicals?
-
Manitoba