Український Монреаль
-
Всім привіт! Я шукаю роботу для батьків на кілька днів в тиждень, двоє людей, прибирання. Якщо є якась корисна інформація - буду дуже вдячний! Hello everybody! I am looking for work for parents for several days a week, two people, cleaning. If there is any useful information - I will be very grateful!
-
Розумію,але стараюсь по життю мислити позитивно. Завжди можна знайти навіть у самому красивому якийсь недолік. Так,сміття є,так ми приїхали сюди теж не ідеальні і явно не з райського саду. Ми приїхали взимку,то взагалі печаль якась була з тими вулицями , снігом, сміттям і "палатками" для авто,але настала весна нарешті, дерева прокинулись,квіти повилазили з усіх куточків і "попустило". Все буде добре 😉.
-
Куба по 600 баксів last minute.
-
мені роботи вистачає 🤣🤯
-
я не рекламую, ділюся інфо, можна самим букати на Sunwing.
-
Мої місцеві друзі в березні літали родиною на Кубу, вирішили трішки зекономити...Тільки заселились в готель і перше повідомлення - "ніколи не лети на Кубу!!!!" Кажуть, що радянський союз відпочиває...за все треба платити - щоб рушники змінили, щоб лежак дістався...там у обслуговуючого персоналу свій бізнес, ну і їжа кажуть жахлива.