Український Монреаль
-
Мої місцеві друзі в березні літали родиною на Кубу, вирішили трішки зекономити...Тільки заселились в готель і перше повідомлення - "ніколи не лети на Кубу!!!!" Кажуть, що радянський союз відпочиває...за все треба платити - щоб рушники змінили, щоб лежак дістався...там у обслуговуючого персоналу свій бізнес, ну і їжа кажуть жахлива.
-
Якщо смачно похавати, то це не Куба. Там пляжі чудові, а пожрати - то на інші курорти )
-
Куба ніколи не була знаменитою за їжу. Якщо ви не розмовляєте іспанською і саме тим акцентом, ви ніхто.
-
Однозначно. До війни я була на Кубі, зараз вже не поїду 100%. При чому деякі мої знайомі канадійці теж відмовляються туди їхати саме через це
-
В суботу, їду в жіночий монастир….це не жарт.
-
Якби не злочинство то я б поїхав в Бразилію, Колумбію, але насправді я хочу в Аргентину. Маленьке кафе в регіоні Ля Плата
-
минулого року десь попадалась статистика за останні 10 років, з яких країн приїжджають мігранти до Канади.. там дійсно відсотків 85 з Пакистану, Індії, Шрі ланки, Бангладеш etc.. і не факт, що з решти країн - США, Британії, не приїздять ті ж самі пакистанці, індуси, ланкійці і т.д. Канада перетворюється на Азію.. це факт..
-
А висновок такий, молоді європеїїдні пари не хочуть багато народжувати, бо це багато клопот і часово бідність, а їм забороняє релігія, незважаючи ні на що
-
Весь світ перетворюється 😝 вони народжують норм … а не як європейці ) Україна ще поки що не азіатська .. 😏
-
Друзі, може комусь потрапляло на очі.. на днях у стрічці фейсбуку була інфа ніби то про ярмарку вакансій в Монреалі в кінці, здається, травня.. в гуглі знаходжу все крім Монреалю..
-
Добрий вечір. Здається кімната за адресою Rue de Cadillac, Montréal, QC H1N 2T2. Вартість 575 CAD все включно до 31 липня з можливістю подовження. Пишіть в особисті
-
Питання до тих хто шарить за амер візу: Є україньскій паспорт який діє до 25 го року. Хочу податися на американьску туристичну візу. Як буде вірно зробити: отримати новий укр і потім з ним подаватися, чи податися зі старим паспортом і коли він перестане діяти їздити до америки з двома паспортами (старий де буде віза і новий діючий)?