Український Монреаль
-
Спочатку українцям давали велфер. Бо не був ще розроблений механізм спеціальної програми. Але як воркери ми ж не мали на нього права по суті))
-
З цим на 100% згідна!
-
До чого тут ваша компетентність якщо я сказала про компетентність адвоката на якого ви працюєте?🤷♀️ Це ж він вам дав інфу висосану з пальця, яка не відповідає дійсності. Чи ви і є той самий адвокат і цей пост це типу реклама щоб всі злякалися і побігли отримувати платну консультацію?🤣
-
Я думаю, що питання щодо пр саме з приводу велфера. Допомога українцям - то інша справа, яка не має відношення до провінційної допомоги.
-
Тільки можу побажати успіхів iвеличезного везіння .Людям, які по пів року сидять на допомозі ,а потім хочуть подаватись на PR.
-
Порадьте майстра де можна машину діагностувати
-
Вона мабуть думає що CUAET вже 50 років існує і нічого в ній спеціального )
-
Це називаэться ....програма вiдсіювання!
-
Ці українці ж якось потрапили до Канади по спеціальній програмі по отриманню візи :)
-
Спеціальна програма в Канаді...для особливих українців😂😂👍 І в мишоловцi ще є такі програми і!
-
Восени відмовляли якщо на рахунку більше за 800 cad
-
Ви хоч скажіть на кого працюєте. Бо вже бухгалтерів тут, які, в результаті, палки людям в колеса ставили, я зустрів, так хоч буду знати якого консультанта не радити.
-
Так... і просльозилась навіть 😂
-
Ви що, образились ? ;)
-
Обсудимо це,коли подастесь на PR після довготривалої провінційної допомоги )
-
Ох , капець .
-
Є Терези, які теж шукали Водолія. То може вам об'єднатися в вашому пошуку?
-
Є водолійки?
-
З @shevchenko_nasty ?
-
Марина в вас по гороскопу хто? Телець? 😃
29 Jan 2023, 07:13
117411/236514
16 minutes ago