Український Монреаль
-
При всіх інший рівних можливо. Але тут приортет то кваліфікація і робота. Його оберуть перш за все тому що рівень мови ймовірно вище
-
Мій встрягне нинішній якщо що) я вже обговорив
-
Там все просто якщо роботодавець встрягне
-
Ок, я їм кажу мені немає куди виїджати. ( є сумніви що в Авдіївці буде можно жити)
-
Тому і кажу що якийсь сюр, люди які сидять на соц допомозі дійсно вважають що для пр вони кращі за людину для якої французька - рідна мова.. цікаво на основі чого? тому і кажу що дивний запах у розмови 🤣
-
Чи дивитись процедуру продовження перміту
-
Але для подовження прийдеться задрочиттся для підтвердження
-
Можете на подовження податися
-
Ні це чисто коктеілі, морозива в них немає, а смаків дуже багато різних
-
Ще є варіант спробувати на біженця але то бюрократичне пекло. А так виїздити самому. Бо якщо депортують закриють вʼїзд років на 5
-
Я не бачила. Це там де морозиво? Бо купила оцю фігню в китайському кварталі з шариками - мені не сподобалося.
-
Та просто тут месседж що пофігу отримував ти її чи ні. Головне не зловживати.
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/travailler-canada/permis/temporaire/prolongez-modifiez/permis-expire.html
-
Все відомо
-
Так кажуть , час покаже
-
Спірна заява
-
якщо буде робота, то не буде проблем продовжити ворк перміт
-
Доброго вечора! Чи можна на орендованій машині поїхати в Торонто з українськими правами, там наче тільки 2місяці на українських правах можна їздити?
-
6 місяців,спитайте в орендодавця якщо в нього це включену,в мене можна було виїхати)
-
Ок, дякую
29 Jan 2023, 07:13
117470/236324
3 minutes ago