Український Монреаль
-
Обслуговування франсе восновному. Є безкоштовні курси франц мови.
-
Thanks for restoring my happiness I was really depressed due to my financial issues and to my greatest surprise I got opportunity that changed my life. Connecting with you was the biggest achievement. I made $13,800 up this much , this platform is what everyone needs at this time of livelyhood. 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 t.me/joinchat/bySb-XoanzdhOGU0
-
Напишу класне резюме та супровідний лист англійською, переклад, можу зробити резюме на різні посади. Написала 100+ резюме в 30 + галузях Є зразки, якісно та швидко. 📌20 % з кожного резюме йде на підтримку ЗСУ та благодійність. 📞+380664399728 telegram, WhatsApp, viber
-
Сдаем комнату для 1 чел с 1 июня. Монреаль, Кандиак : rue Santorin Candiac J5R0B2. QC. Жд станция - 3 мин, под окнами.
-
Гороскоп циганки на 27.05: ♈ Овен - у вашій сфері діяльності неможливо залишатися приємною людиною ♉ Телець - люди діляться на дві категорії: ті, хто слухає спотіфай і ті, з ким вам не по дорозі ♊ Близнюки - ви готові проявляти ініціативу лише в тому випадку, якщо це стосується їжі ♋ Рак - мати здорову нервову систему це які кведи? ♌ Лев - ви любите все прекрасне, тому притензій у вас немає тільки до себе ♍ Діва - ви не для того так багато знаєте, щоб проводити час з нецікавими людьми? (тому частіше за все ви наодинці) ♎ Терези - якщо чесно, вихідні та будні у вас однакові, просто в суботу ви прокидаєтеся без тривожності, що все проспали ♏ Скорпіон - перше правило стосунків: не починати стосунки, доки не розберетеся з собою (тобто ніколи) ♐ Стрілець - чому, коли вас називають нарцисом, ви сприймаєте це як комплімент? (тому що ви нарцис) ♑ Козеріжка - у вас занадто багато справ, щоб обговорювати чиєсь особисте життя, вам би зі своїм розібратися ♒ Водолій - ви не звикли отримувати відмови, тому ніколи й нічого не пропонуєте ♓ Риби - ваша самооцінка залежить від всього, крім об'єктивних причин п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 27 травня. ✨ ТОБІ ТРЕБА ТЕРМІНОВО ВІДІРВАТИСЬ. ♉️ Телець 27 травня. ✨ Ще один день, коли ти будеш змушувати себе щось зробити, але вчасно заб'єш на це. ♊️ Близнюки 27 травня. ✨ Прекрасний день, щоб не вставати з ліжка і пройти за день максимум 17 кроків. ♋️ Рак 27 травня. ✨ Твій дім — твоя фортеця, твій універ, кафе, місце для побачень і дача. ♌️ Лев 27 травня. ✨ Ти знову закохався, але нічого, це завтра пройде. ♍️ Діва 27 травня. ✨ Всьому свій час, тому, якщо я сказав, що зроблю через 5 хвилин, значить зроблю і не треба нагадувати щопівгодини. ♎️ Терези 27 травня. ✨ Все просто: сказав ні — значить так. ♏️ Скорпіон 27 травня. ✨ Щоб не псувати мій настрій, не треба мене просто бісити. ♐️ Стрілець 27 травня. ✨ Головне — бути у змові зі своєю совістю. ♑️ Козеріг 27 травня. ✨ Хочеться простого людського пожити для себе. ♒️ Водолій 27 травня. ✨ Неважливо де, важливо з ким. ♓️ Риби 27 травня. ✨ Навіщо з'ясовувати стосунки, якщо можна «відвідини — 5 хвилин тому». 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Добрий ранок Дуже болить шия вже другий тиждень. Порадьте будь ласка монуального терапевта
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка де можна замовити жалюзі у Монреалі