Український Монреаль
-
Навіщо ви так про свинок і собак? Вони ж розумніші за ту біомасу на болотах. То ж гній та гівно
-
Опис трішки чіткіший
-
Дякую. Ми якраз в процесі) Просто стукаємо у всі двері
-
Шукайте на Facebook marketplace і кіджіджі, це найкращі ресурси.
-
Доброго дня. Шукаємо житло для 4 осіб (2дор+2діт). Буду вдячний за інформацію
-
Не існує конституції чату. Є правила спільноти.
-
Та ж сама відповідь, що і на питання «чому тут не можна писати російською?»
-
Зараз війна . Ваші думки ворожі
-
Де саме? Тут не діє конституція про яку ти говориш. Тут диктатура Арабських Еміратів.
-
в мене питання чи є у Монреалі місце де подають борщ , окрім Криївки) в мене місцеві питають, а я навіть не знаю що сказати
-
Ок. Дуже дякую
-
Правильно робите:) Тут люди також інколи пропонують квартири, пошукайте через пошук. Також знаю, що деякі ходять по районам, які їх цікавлять, і шукають так, потім продзвонюють номери або навіть напряму заходять дізнатися деталі
-
Нехай бронюють тоді кожен вечір 😅 я окрім криївки нічого не знаю
-
теж вже так робила, але ж усіх додому не запросиш)
-
Наварити їм борща :) я так робила , пригощала друзів і варениками і ольвєшкою :))
-
Вибачаюсь, якщо не можна скидувати таке, але мені стало дуже смішно 😁
-
Можете спокійно спілкуватися. Даша вийшла
-
Привіт громадо! Маю питання: яку клініку порадите для проходження медогляд в районі Кот сент люк або нотр дам де грас? Ну шоб не довго чекати було, може хто з власного досвіду підкаже?
-
Добридень. З 1 червня по 30 червня на місяць здається кімната у великій світлій квартирі. До метро Vendome 10 хвилин пішки. Задається тільки для дівчини. З усіх питань у особисті повідомлення. Гарного дня🥰
-
Доброго дня, шановне панство! Можете підказати, яка приблизно плата за комунальні, 3 людини, квартира 41/2 або 5 1/2?
29 Jan 2023, 07:13
118451/237218
about an hour ago