Український Монреаль
-
♈️ Овен 30 травня. ✨ Ти знаєш собі ціну і сьогодні прайс завищений. ♉️ Телець 30 травня. ✨ Не біжи за двома зайцями, не встигнеш. ♊️ Близнюки 30 травня. ✨ Такими темпами ти нічого не доб'єшся. ♋️ Рак 30 травня. ✨ Насолоджуйся моментом вчора, сьогодні, завтра. ♌️ Лев 30 травня. ✨ Обережно, Леви сьогодні злюки. ♍️ Діва 30 травня. ✨ Тобі не треба повторювати по два рази, тобі і з першого разу все одно. ♎️ Терези 30 травня. ✨ Любов — добре, але готівкою краще. ♏️ Скорпіон 30 травня. ✨ Якщо ти не знаєш робити чи не робити, то краще робити. ♐️ Стрілець 30 травня. ✨ Хоч ти і в чорному, але все одно яскравіше інших. ♑️ Козеріг 30 травня. ✨ Фраза «а чому б і ні?» — спонсор твого життя. ♒️ Водолій 30 травня. ✨ Ще трохи і вже буде нічим нервувати. ♓️ Риби 30 травня. ✨ Ти чого такий гарний? (і апетитний) 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Доброго дня усім. Шукаю квартиру, студію. Район Хочеляга, Розмон. До 700 СAD
-
То варіанти мабуть такі що треба машину щоб доіхати.
-
Знаходжу, але далеко від роботи😞може комусь трапиться то скажіть. Дякую
-
Квартиру до 700 майже не реально буде
-
Тут можно драндулети по 2-3к знайти)
-
До машини ще далеко 😂
-
Я по украінських катаюсь
-
Ще права не поновила🙂
-
Українською
-
hello everybody
-
Можна на сайті подати. Там скани документів потрібно, і фото на фоні білої стіни прекрасно підходить 😁
-
Ви молодець. А я боягуз😂
-
Якщо ви більше то скоріш завсе ви заафекчені проблемами сааку. Тож у вас є право до серпня кататися на укр правах. Я так в катаюсь зараз.
-
Вже пройшло більше🙂
-
У вас є право 6 місяців кататися
-
Чого?
-
Я не ризикую 🙂
-
Я дуже хотів кататися)
-
Хтось сьогодні/завтра їде на машині до Оттави і має місце?
29 Jan 2023, 07:13
118677/236397
about 2 hours ago