Український Монреаль
-
Я можу порекомендувати жіночку, бо консультувалась особисто з нею і вона мені сподобалась. На усі мої запитання вона відповіла досить добре. Ще й додаткової інформації додала www.facebook.com/alex.melnykova?mibextid=LQQJ4d
-
Доброго дня, потрібна 1 людина на ремонти з досвідом (внутрішні роботи) знання польської або англійської, власник фірми поляк. пишіть в ПП.
-
Дивлячісь для чого. Куди саме
-
Вiтаю шановні форумчани. Пiдкажiть будласкa чи приймає Канада офіційні документи без консульської лігалізації зараз вiд новоприбулих по програмi CUAET ? Чи буде достатньо нотаріального перекладу? Особливо цікавить свідоцтво про шлюб.
-
У нас міжнародна сім'я. Я громадянка України, мій чоловiк громадянин Туреччини, і ми реєстрували наш шлюб у Туреччині. Ми отримали робочі візи за програмою CUAET. Я не хотіла б мати якихось додаткових проблем від будь яких офіційних інстанцій Канади у зв'язку з не відповідністю наших документів офіційним вимогам, передусім міграційним службам.
-
Зараз в Туреччинi. В нас бiлети зi Cтамбула до Монтреаля.
-
Привіт Підскажіть будь ласка, чи є тут щось подібне пантенолу, від сонячних опіків? Бо в аптеці мені порадили холодні компреси і дали мініатюрку солнцезахисного крему, і на цьому все🙈
-
Це жарт чи так і є?