Український Монреаль
-
Можна фото ?
-
Виходить без змін. Дякую.
-
Вони самі все передають. Зберігайте інвойси та й усе
-
Доброго дня. Не було ніяких змін щодо медогляду? Просто проходимо його у сертифікованій клініці і на тому все? Ніякі результати... висновки... нічого не потрібно забирати / ще кудись здавати? Скоро закінчується 90 добовий термін, все пройшов одразу по приїзду. Але вирішив запитати - може щось змінилось? Дякую за допомогу.
-
Дякую
-
Пропозиція про роботу: Зварник Зарплата: від 22 доларів на годину, залежно від досвіду. Повинен володіти англійською або французькою мовами Адреса: 9130 Park Ave, Монреаль, Квебек H2N 1Z2 Зателефонуйте мені за номером: 514-797-5445 Я розмовляю російською та українською
-
Перепишіть обʼяву українскою будь ласка. Дякую
-
Дайте контакт будь ласка) скажіть ще,в якому районі робота?
-
Добрый день, кто нибудь знает где можно выгодно сдать золото?
-
Доброго дня группа. Шукаю роботу на повний або не повний робочий день. Прибирання, миття посуду, пакування. Французька 0, англійська середня. Можливо хто знає куди звернутися, напишіть будь ласка. Дякую
-
Українською запитайте, може хтось відповість 😉
-
Доброго дня, шановні! Підкажіть хтось робив вже тут нови ворк преміт. Чоловіку зробили ворк перміт до строку дії паспорту, він вже тут отримав новий паспорт,тепер треба оновити строки дії ворк перміту. Хто так робив відгукніться🙏 можна у приват
-
Я не робив але виходячі з того як з іншими кейсами робитсья то треба через портал подаватись наново
-
Я шукаю наших
-
Хто тут ???
-
Дякую, всю пороцедуру з візою наново робити?
-
На сайті ircc чоловік заповнював заявку, потім по пошті прийшов новий перміт
-
Дуже дякую)
-
Розповім про що дізнався. Я якось запитував тут, як зробити ворк перміт для доньки (16 років). Ніхто не зміг допомогти з інформацією. Коли подавались, то не оформлювали його одразу... а по приїзду захотіла підробляти, як і багато хто тут робить з її нових друзів. Через сайт ircc нічого не вийшло. Заповнював різні форми і звертався на служби підтримки - результат нульовий. Минулого тижня поїхали в аеропорт, думали по місцю щось дізнатись в іміграційній службі... ніхто не хоче допомогати... після n-ої спроби і майже ссори отримав таку пораду - їдьте на кордон зі Штатами, перетинайте і одразу повертайтеся. На канадській стороні просіть про видачу перміту. На питання - чи можемо ми таке зробити без американської візи у відповідь почув "так". Не знаю правда чи ні - завтра спробуємо. Написав, бо моє питання підтримало кілька людей. Може, комусь стане у нагоді.
-
Доброго дня,планую у червні приїхати у Монреаль по программі CUAVET.Підскажіть,будьласка,як довго робляться банківські картки? Та які ще документи треба зробити у першу чергу?
29 Jan 2023, 07:13
119364/238259
about 4 hours ago