Український Монреаль
-
дивіться сьогодні нас по телевізору о 18:30
-
Ні, мене цікавить повернення 75 відсотків саме за плату за приватний садочок. Поділіться, будь ласка, досвідом, хто отримую. В субвенційних садочках відмовляють нам, кажуть, що з візою cuaet не маємо права на субвенцію
-
Поінти начислили за користування телефоном. На світлофорі зняв з підставки.
-
Чи була у когось ситуація, що начислили поїнти за штраф на машину і прийшов лист, що заборонено отримувати права 3 місяці? Права українські. Поінтів 5, але я ніби не маю для них прав і це як заборона їх отримувати
-
А ви погодились на штраф? Визнали себе винним?
-
мене штрафанули за те саме на 500 бачей, але поінти наче не нарахували права канадські вже були
-
Як я зрозумів, я не можу просто отримувати нові права. Їх місцеві. А зі своїми можу їздити
-
Тоді чекати
-
Saaq
-
А від кого лист?
-
Тобто просто погодитись на це і не їздити 3 місяці?
-
Пізно міняти. Не треба було цього робити. Поки чекали суд - встигнути могли зробити місцеві права.
-
Я так розумію, що вони не бачуть мої права, через те відразу рахують, що я без прав і заборону роблять
-
Як нам пояснили в нашому садку. Треба міняти ворк перміт, щоб він був без обмежень і починався не на 20.. І то не пов'язано конкретно с CUAET. Поміняли WP, тепер є знову повернення за садок. Та і по старому ворк перміту по декотрим районом Монреаля повернення в садках залишили. В Дорвалі і Поін Клер, наприклад.
-
Так. Оплатив 500$